Alaplap RGB csatlakozó?
Örököltem egy régi alaplapot ami egy asrock ab350m pro4 és gondoltam összedobok egy olcsóbb gépet mert az enyém haldoklik már.
Szeretnék valami hangulatvilágítás pl rgb ventilátor meg proci hűtőt nézegettem.
És most jön a kérdés:
az alaplapon 2 rgb csatlakozó van ha jól értelmezem
Egy 12v 4 pin GRB RGB_Header1
A másik pedig egy szintén 12v 4 pin GRB csak oda az van írva ,hogy AMD FAN Led Header
Nagyon hálás lennék ha valaki elmagyarázná,hogy ezekre milyen rgbs dolgokat tudok rá csatlakoztatni.
A hivatalos honlap szerint:
"The AMD Fan LED Header supports LED strips of maximum load of 3A (36W) and length up to 2.5M."
Fogalmam sincs, hogy ez a led szalagos dolog mit jelent a gyakorlatban, mehet-e helyette egy hűtőventilátor 🤔
Szerintem nézd meg a modemet!
Lehet, hogy kicsúszott
Vagy talán a hangkártya illesztő program a bibis, vagy elszált a rammal együtt a táp, mert nem kompatibilis, valószínűleg rossz volt a pingelés.
Szerintem újra kell pasztázni a procit, majd feltétlen töredezett mentesíts, mert a bios is beadja a kulcsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!