Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Leírnátok a 2020-as far cry 4...

Leírnátok a 2020-as far cry 4 gépigényt?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 12:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
68%

Kérlek, linkeld már be azt az update change log-ot, amiben a grafikai elemeket úgy változtatták, hogy nőtt volna a gépigény! 😃

hogy a francba lehet egy single player játékot összehasonlítani egy MMO-val gépigény változása terén? 😃

esetleg talán ha adtak volna ki hozzá valami.. pl egy 4K resolution packot, vagy valami brutális gépigény- és megjelenésnövelő DLC-t, akkor lenne értelme a kérdésnek, hogy annak mennyi a gépigénye. Csakhogy az is egy sima google keresés lenne, és nem kéne róla buta felesleges kérdés ide.

A képzeletbeli Hi-res pack nélkül pedig a minimum gépigény nemhogy nő az idő folyamán egy single játéknál, hanem még csökken is, hiszen mind a játékhoz, mind a grafikai oldalon jönnek ki optimalizációk (a megjelenést köbető fél-1 évben).

Jelentem én is. Nem kell a rrollkodás ide.

2020. dec. 1. 13:43
 22/35 anonim ***** válasza:
71%
Kéne egy minimum iq szint új kérdés kiírásához🤔
2020. dec. 1. 13:46
 23/35 A kérdező kommentje:

#22 Azt nem nektek kellene belinkelni véletlenül? pont ezért tettem fel a kérdést hogy mi a mostani gépigény. Én honnan tudjam? Eleve meg sincs a játék még és gondoltam nektek megvan és tudjátok de akkor tévedtem bocsánat.

Sima google keresés már nem elég mondtam hisz ott ezeréves gépigényeket dobál fel és nem mostanit. Tera gépigénye is fentvan pedig az sem egy kis gépigényü játék de olvastam hogy annál is nőttek a dolgok az évek alatt

2020. dec. 1. 13:46
 24/35 A kérdező kommentje:
#23 Az leginkább válasz adáshoz kellene mert siralom ami itt gyik-n megy trollkodó, kötekedő, spammelő válaszok tömeghada akik kb az ovodából szabadultak annyira setétek és még a kérdező kösse fel magát és szúrja nyakon magát mert kérdezni mert valamit pedig az oldal mottója ez "Amit nem mertél azt itt megkérdezheted"
2020. dec. 1. 13:49
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

"10 éve vele foglalkozok, programozok is"

Hmmm... programozni azt tudsz, de google-t használni már nem? Érdekes tények vannak itt. xD Illetve a többi válaszolónak igaza van. Single player-es game-be nem nő a gépigény... Ez nem MMO mint írták. ha már 1x khmmm... "Programozó" lennél, ennyit minimum illene tudnod... xD

2020. dec. 1. 14:14
 26/35 A kérdező kommentje:
#25 Már mondtam hogy a google nem mostani gépigénytt dob fel hány ezerszer írjam még le hogy felfogd?
2020. dec. 1. 14:16
 27/35 A kérdező kommentje:
#25 "Single player-es game-be nem nő a gépigény" Ezt komolyan letudtad írni röhögés nélkül? Ha frissítik a játék textúráját vagy grafikai elemeit akkor ott is nőni fog.... És még én vagyok a troll. :)
2020. dec. 1. 14:19
 28/35 anonim ***** válasza:
89%
De embeeer! Nem frissítették. Ezt próbáljuk mondani. De nem fogod fel! Értsd meg, hogy nem változott semmi! A megjelenéskori gépigény a helyes most is.
2020. dec. 1. 14:32
 29/35 anonim ***** válasza:

Azért mert frissítik a grafikai elemeket még nem feltétlen fog nőni is a gépigénye... Erre van az optimalizáció... Talán hallottál már róla... xD Ha meg olyan sz,r játékról beszélünk ahol az optimalizáció után nőne a gépigénye akkor az magát a játékot minősíti. xD

Ami a google-t illeti, nem is kell hogy a legfrissebb legyen. Nem sokat változik 1 játék gépigénye a megjelenése után, még ha frissitik is. Maximum 1 nagyon picit nő csak meg, amit meg sem érzel, ha csak nem 1 antik géped van... xD Mint azt mondták ha csak direkt nem "high res" modot vagy valami ilyen dlc-t adnak ki nem fog számottevően nőni, így a google által adott gépigény tőkéletesen megfelel az elvártnak. SŐT van hogy még annyi se kell neki mint megjelenéskor írva volt. Jól optimalizált játék vmivel gyengébb gépeken is elfut...

2020. dec. 1. 14:34
 30/35 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Olvasni remélem tudsz, programozókám.

2020. dec. 1. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!