#10 minecraftnak is nőtt a gépigénye pedig az egész játék egy pixelhalmaz szóval akkor ők is kicsesztek azokkal akik megvették?
#12 Milyen tegnapi troll kérdező? google itt nem segit hisz te is látod miről szól a kérdés.
#15 Te nevezel engem trollnak de értelmezni nem tudtad amit kérdeztem. Szerintem te vagy az aki itt trollkodik. Én azt kérdeztem hogy nőtt e a gépigénye és nem 2021-es far cry 6-ról beszéltünk. Na m1.
#16 Még mindig nem értem miről beszélsz de nyugodtan trollkodj csak amíg a modok engedik.
#20 10 éve vele foglalkozok, programozok is egy játékot és nem nekem való. Teljesen igazad van . Ne öljem meg magam a kedvedért véletlenül?
Látszik te sem érted amit kérdeztem. Most már tényleg csak az írjon aki ehhez ért és nem csak beböfög egy kötekedő választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!