Just dance 2020 és Beat Saber otthoni játszására a Ps4 a legjobb megoldás?
Nagyon kedvelem ezt a két játékot, viszont egyáltalán nem értek se a Playstation-höz se az Xbox-hoz.
Olvastam, hogy a Just dance 2020-hoz a Ps4 és az Xbox one közül éri meg választani.
Ezzel annyi a gond, hogy a Beat Saber minimális videokártya követelménye nvidia 960,nekem a gépem pedig nvidia 950m, tehát nem vinné el.
Ezután láttam hogy Ps4-en is lehet játszani Beat Sabert, csak ugye kell a hozzá tartozó VR szemüveg is.
Tehát így vennem kéne egy Ps4-et, egy kamerát, egy VR szemüveget és két move kontrollert.
Maga a kérdés az lenne, hogy ha a gépem nem elég erős a Beat Saberhez, és elsősorban ezt a két játékot szeretném játszani (egyelőre nem ismerek más hasonló játékot), akkor a fent említett dolgok beszerzése a legjobb választás vagy van más alternatíva is?
Just Dance-re a legjobb egy Xbox One lenne Kinecttel, mert a Kinect sokkal komplexebb és pontosabb, mint a Ps4 kamerája. Viszont annyira nehezen lehet már beszerezni a Kinectet, plusz hozzá az átalakítót, hogy működjön Xbox One-al, hogy a Ps4 észszerűbb megoldás, egyébként annak is bőven jól működik a kamerája a Just Dance-el.
Ha használt PSVR-ban gondolkozol akkor értelemszerűen az a jobb megoldás Beat Saberre, mert egész olcsón hozzá lehet már jutni és akkor ugyanazt az eszközt használod mindkét játékra, (Ugyanaz a kamera kell a PSVR-hoz amivel a Just Dance is működik). Viszont, ha újonnan vásárolnád akkor én lehet elgondolkoznék inkább egy Oculus Quest 2-ben, a hónapban jelenik meg, nem kell a kábelekkel foglalkozni, nem vagy semmilyen eszközhöz kötve, mert önmagában használható. Illetve mivel az a PC-s Beat Sabert futtatja, így arra tölthetsz le egyéni számokat internetről (PSVR verzión csak a hivatalos alap számokat illetve pár fizetős albumot lehet játszani) és az sem egy rossz pont, hogy ha idővel fejlesztenéd a PC-d akkor ahhoz is hozzákötheted és teljes értékű VR headsetként működik.
Köszönöm szépen a hasznos választ!
Igen első sorban én is Xbox one-t szerettem volna kinecttel a Just dance miatt, csak mivel valaminek futtatnia kéne a Beat Sabert is, ezért gondoltam inkább a Ps4-re.
Egy valami megfogott a valaszoddal kapcsolatban. Én eddig úgy gondoltam hogy a kamera nem kell a Beat Saberhez, hanem vennem kell hozzá két move kontrollert, viszont amit írtál abból azt szűrtem le, hogy felesleges a kontroller, mivel a kamera képes rá hogy érzékelje mit csinálok a kezemmel ehhez a játékhoz is. Jól értettem?
Így első körben mindenképp használtat szeretnék és ha jobban elmélyülök ebben a világban akkor áldoznék rá nagyobb összegeket.
Utána olvasva tényleg sokkal de sokkal jobb lenne ez az Oculus Quest 2, viszont sajnos így első nekifutásra félek rá beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!