Konzolt szeretnék vásárolni és a Sony playstation Ps4 pro 1TB vagy Microsoft XBOX one x 1TB közül melyiket ajánlanátok inkább?
Egyiket sem. Épp konzolgeneráció váltás van és a szoftverek java része visszafelé kompatibilis lesz mindkettőn, nem érdemes régi konzolt venni.
Várj pár hónapot (addigra talán lesz normális kínálat) és utána vegyél Ps5-öt vagy Xbox Series X-et (az S-t kihagynám). Ps5-ből van digitális verzió, amin nincs blueray olvasó, az jelentősen olcsóbb (lehet, hogy van ilyen Xboxból is). Ha nem szeretsz lemezen játékot venni és van egy értelmes sebességű internet elérésed, akkor azt érdemesebb venni. (Én a Ps4 Pro-m olvasóját összesen 1x nyitottam ki, amikor megvettem és megnéztem hogy működik-e...)
A Ps5 nagy előnye, hogy lesznek rá exklúzív tartalmak, amiket nem tudsz se PC-n se Xboxon játszani majd.
Ezzel szemben az összes Xbox játék meg fog jelenni minimum PC-re és csak néhány lesz ami nem jelenik meg Ps5-re.
- Tehát ha van egy elfogadható gamer pc-d vagy laptopod, akkor szerintem értelmetlen Xboxot venni.
- Ezt tovább gondolva: ha nincs olyan Ps5 exklúzív ami érdekel, akkor Ps-t sem érdemes venni, mert minek.
- Ha nincs erős gamer PC-d, és nem érdekelnek a PS exklúzívjai (God of war sorozat, Spiderman sorozat, Last of us sorozat, néhány Souls-like játék, Uncharted, Days Gone, Gran Turismo stb) akkor én valószínűleg Xboxot vennék, a Game Pass miatt. (Van néhány PS exklúzív, ami pár év után elérhető lesz máshol is, pl. a Detroit is ilyen volt).
"A Ps5 nagy előnye, hogy lesznek rá exklúzív tartalmak, amiket nem tudsz se PC-n se Xboxon játszani majd."
Húha be ne sz@rjak attól az 5 játéktól amíg a ps ott keménykedik az exkluzív játékaival addig az xbox egyre jobban lehadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!