VGA ügyben jól járnék így?

Teljesen jó gondolatmenet.
Igazából 30 ezerért kapni 970-t amivel azért el lehet játszadozni, az új generáció meg jóval erősebb lesz majd.(tesztek sem cáfolták meg)

Sajnos nem... a 2000 széria nem olyan hiánycikk... meg drága is (tehát jó áron eladható). A hiánycikk az új 3000 széria, ami a legújabb hírek szerint továbbra is hiánycikk marad még az év elején is, ezért az árak nem fognak esni, illetve AMD oldalon ugyanez... lassan már kartelgyanús kezd lenni, amit művelnek. Ezt már nem lehet járványra fogni.
Ha új a videokártya, akkor ne add el, hanem élj az elállási jogoddal, mely netről vásárolt terméknél minimum 14 naptári nap (egyes boltok többet is adhatnak, nézz utána)! Persze ha személyes átvétel volt, akkor ez nem érvényes.

mi nem jott be?
szoftveres vagy hardveres resze?
mindketto "orvosohato" rengeteg hutes tipus van es hozza parusolu vga lapka
ahogy beallitasok szama is vegtelen...
persze ha "RadeOn Only" ficsorokre gondolsz azt mar eleve tudnod kellett.. szoval azt kellett volna venned
Kellett ez neked?
akar olyan hirdetest is tehetsz illetve ettol fuggezlen is (siman eladod veszed "csere")
barmelyik 5000XT nagyon jo kiszemeled arkategoriat hozzateszel ha kell es hasznalod aztan bankodsz
"nvidia "sz@r" (Isten (nvidia) bocsassa meg!) De Amd mégsz@rabb" :D
3, nem hiánycikk, hol lehet még kapni jó áron 2070 Supert?
Kóntár, már írtam neked, és hiába van pár kretén, aki hitetlenkedik, nem tudta a szemem megszokni az nVidia által megjelenített képet. Most már a szemorvos is azt mondja, hogy a VGA váltás lehet az oka, plusz ha nem nVidiát használok, nem fáj a szemem, plusz kísértetiesen egybeesik a szemfájás kezdete az nVidia kártya használat kezdetével. Bízom benne, hogy nVidióták nem szállnak vitába szemorvosokkal, meg tényekkel.

nem hitetlenkedtem abban sosem hogy a te vga dtol faj a szemed de ez eleg egyertelmu volt szerintem akkor is
Szinten megeshet hogy valoban sok nvidiatol faj ebben sem
de nem latom a nicked vagy lathatatlan es nem irtal az indokrol itt
de nem is mondtam hogy ne valts
"akar olyan hirdetest is tehetsz"
Ilyenre gondoltam:
"nvidia 2070 emet cserelnem radeon 5700XT re" pl. vagy amire gondolod nem nezegetem most arakat kategoriakat
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!