Segítség videókártya ügyben?
olcsobbat kerestel merz draga volt?
mind realtiv ahogy az nvidia is
hiszen lehetet gyengebb, attol fugg milyen regi is milyen gpu
osszeget irj, es munkara mindeg tobben es nem kevesebben kell gondolkodni
ez pl. Teljesitmenyben nem gyenge MX150 i5
persze vannak erosebbek de UHD620 joval gyengebb
van egy Celeron is amiben van de a tobbi proci turheto vagy jo
csak epp nem feltetlen lesz elegseges szamodra 620 illetve 8GB ram is keves lehet, mai laptopokban a ram bovitest pedig rosszul oldjak meg mivel integralnak legtobben adottat
#3 bovitheted csak eppen integralt ram is lesz benne ami bezavar kepbe...
es ha integralt gpu van akkor meginkabb fontos a sok ram, gyors ram
Inkabb tegyel hozza, varj, gyujts
amugy nem garis regi laptopod?
szervizelni nem erdemes?
jo hogy addig is kell valami... de hat
akkor inkabb add el hatha sokat is ad valaki erte es akkor hozza tudod tenni
hardverapro.hu
mivel megcsinalja vagy felhasznal mindent belole
Azért keresek olcsóbbat mert az előző laptopom mindössze 6 hónapos volt és egy baleset során tönkrement aminek a megjavíttatása többe kerülne jóval mint maga a laptop volt és jelenleg nincs keretem megint kiadni érte annyit, mint amennyiért anno azt vettem.
Szervizben alkatrészeket beszámítják nekem szóval azzal kitudom egészíteni de ott is azt mondták, hogy nem érdemes megcsináltatni.
Asust szeretnék mindenképpen és ha lehet akkor 200 alatt.
Egy ismerősömnek van egy alig használt pár hónapos Vivobook S15-je, erről lenne szó: [link]
Ő ezt kedvezményesebben adná el nekem, csak azt nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó grafikusi munkára?
#5 turheto mint gep foleg 200 es alatta
nem irtad milyen is volt a regiben az nvidia
azert mas markak miert nem jok? Dell, HP, Lenovo...
Asus is jo persze de igazabol melyik nem? ez inkabb tipus es teljes (konkret, pontos) tipus fuggvenye nem pedig markaje
mert ha markat nezed akkor 1. Dell, 2. HP mindenkeppen es csak utana barmi mas
pontosan linkelte a Photoshop kovetelmenyeit en meg Illustratort ami magasabb:
8 GB RAM (16 GB ajánlott) (RAM)
Opcionális: A GPU-teljesítmény használatához: a Windows-rendszernek legalább 1 GB VRAM memóriával kell rendelkezni (4 GB ajánlott)
persze tanulni lehet regebbi progikkal, lassu geppel
de dolgozni mar nem, egy munkagep mindeg dragabb... mint egy jatekos, es egy jatekos is nagyon draga
300 ert mondjuk mar 1050 tol is erosebb gpu s is van par es az hasznos akkor mar ha max amit venni tudsz legjobb gpu legyen
620 ezel a friss PS al is Ill el elhasal biztosan...
Az előző videókártyája NVIDIA GeForce MX250 volt. Akkor igazából mindenképpen egy Nvidiás laptopot kéne keresnem, nem?
Köszönöm egyébként a gyors és hosszú válaszokat. Eléggé nem vagyok otthon a laptop témában, ez volt az első laptopom ezt is segítséggel tudtam kiválasztani.
hat nvidia t ajanl photoshop nem tudom amd t hogy birna, meg intelt sem
en amd t nem hasznalok, amig van intel meg nvidia csak azokat fogom
viszont ha Ryzen proci van laptopban az nem feltetlen rossz mert munkaban jobb teljesitmenyt nyujthat, de tobbet fogyasztanak mint intelek (altalanosagban es laptoprol van szo)
csakhogy nem sok amd procis nvidia kartyas laptop van :D de en procit se hasznalnak beloluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!