Barkácsolós kollégák, tudnátok segíteni ventilátor ügyben?
A lényeg, hogy a minap alapos portalanítást végeztem, és a HD7970-em még mindig produkálja a venti meghibásodásának betegségét, akadozik/nem jár, vagy ha el is indul akkor olyan hangja van mint amikor fémet karcolsz fémmel.
Na most az eBay-ben annyira bízok mint a gombában amit elém tesznek, inkább keresek más kaját....
Viszont itthon nem találok gyári ventilátorokat hozzá, szóval a kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék egy "akármilyen" 85 mm-es ventit rászerelni?
Kompletten nem akarom cserélni, de a VRAM hiba mellett ez most már nagyon b*ssz* a csőröm, másik hűtőbordát pedig nem veszek rá, mert ha minden jól megy akkor augusztusban veszek egy GTX 970-et, de ez így nem éppen egészséges neki.
A válaszokat és tippeket/javaslatokat előre is köszi!
Itt találsz mindenféle ventit.
Csak ventilátor nem találok ami 85 mm-es.
Merlin kilőve.
PCX kilőve. (80 mm-es van de nem megfelelő a felfogatás)
Ipon kilőve. (nem megfelelő ventilátor/vízhűtés)
Nem tudom mi bajod az ebay-el, de...
Ha ugyis csereled, akkor miert ne? Oke, lehet eszttikailag nem a legszebb, de...
Csupán annyi, hogy a 99% megbízhatatlan és nem küld időre vagy nem azt küldi amit kérsz.
A maradék 1%-ot meg nem találom.
Magát a bordát nem akarom cserélni, mert így is tökéletesen 80°C alatt tartja magát a 30 fokos szobában, viszont akkor se túl jó dolog ez.
Viszont egy ötlet:
Ha én veszek egy ilyet:
És kettő ilyet:
Valahogy széteszkábálom a két ventit, és valamire ráragasztom amit rá tudok csavarozni a mostaniak tartójára.
Kábelt a helyére, bekötöm és akkor jó is kell legyen nem?
Vagy hülye ötlet még tőlem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!