Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Barkácsolós kollégák, tudnátok...

Barkácsolós kollégák, tudnátok segíteni ventilátor ügyben?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy a minap alapos portalanítást végeztem, és a HD7970-em még mindig produkálja a venti meghibásodásának betegségét, akadozik/nem jár, vagy ha el is indul akkor olyan hangja van mint amikor fémet karcolsz fémmel.

Na most az eBay-ben annyira bízok mint a gombában amit elém tesznek, inkább keresek más kaját....

Viszont itthon nem találok gyári ventilátorokat hozzá, szóval a kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék egy "akármilyen" 85 mm-es ventit rászerelni?

Kompletten nem akarom cserélni, de a VRAM hiba mellett ez most már nagyon b*ssz* a csőröm, másik hűtőbordát pedig nem veszek rá, mert ha minden jól megy akkor augusztusban veszek egy GTX 970-et, de ez így nem éppen egészséges neki.

A válaszokat és tippeket/javaslatokat előre is köszi!

2016. júl. 3. 21:20
 1/7 MGéza ***** válasza:

[link]

Itt találsz mindenféle ventit.

2016. júl. 3. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak ventilátor nem találok ami 85 mm-es.

Merlin kilőve.

PCX kilőve. (80 mm-es van de nem megfelelő a felfogatás)

Ipon kilőve. (nem megfelelő ventilátor/vízhűtés)

2016. júl. 3. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi bajod az ebay-el, de...

[link]

Ha ugyis csereled, akkor miert ne? Oke, lehet eszttikailag nem a legszebb, de...

2016. júl. 3. 21:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Csupán annyi, hogy a 99% megbízhatatlan és nem küld időre vagy nem azt küldi amit kérsz.

A maradék 1%-ot meg nem találom.

2016. júl. 3. 22:15
 5/7 MGéza ***** válasza:
Hm, témánál maradva, én eddig még mindent megkaptam, amit az ebay-ról rendeltem, szóval ez hülyeség. Free shipping esetén meg nem kell csodálkozni, hogy hetekig jön a cucc. Na meg az sem mindegy, hogy mondjuk USA-ból jön a cucc esetleg fent akad a vámon, te meg nem nézel utána, azért nem kapod meg...
2016. júl. 3. 22:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Magát a bordát nem akarom cserélni, mert így is tökéletesen 80°C alatt tartja magát a 30 fokos szobában, viszont akkor se túl jó dolog ez.

Viszont egy ötlet:

Ha én veszek egy ilyet:

[link]

És kettő ilyet:

[link]

Valahogy széteszkábálom a két ventit, és valamire ráragasztom amit rá tudok csavarozni a mostaniak tartójára.

Kábelt a helyére, bekötöm és akkor jó is kell legyen nem?

Vagy hülye ötlet még tőlem is?

2016. júl. 3. 22:29
 7/7 MGéza ***** válasza:
Eléggé. Végső esetben próbálkozz hardverapron.hu-n is, pár hónapra akár döglött kártyáról bontott venti is megteszi.
2016. júl. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!