Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok az esetbne csinálni,...

Gergő1212 kérdése:

Mit tudok az esetbne csinálni, hogyha a ramom túl van terhelve? Ezt úgy értem, hogy nincs rajta szinte semmi szabad hely miközben játszok (pl PUBG-val), ezért folyton kidob. Valakinek lenne valami ötlete ez ügyben?

Figyelt kérdés

2019. aug. 9. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bővítsd.
2019. aug. 9. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Lődd ki a háttérből a nem szükséges folyamatokat, illetve nézd meg, hogy mi töltődik be automatikus induláskor! Ami nem kell, azt írtsd ki onnan!

parancssroban beírod, hogy msconfig és itt megkeresed az automatikus indítás fület, és a vírusírtón/tűzfalon kívül minden elől kiveszed a pipát.

2019. aug. 9. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezeket már megcsináltuk :(
2019. aug. 9. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóval bővítetted a ramot mégsem lett jó? Akkor az alaplapod nem alkalmas kezelni annyi ramot, amennyi elég volna. :)
2019. aug. 9. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem bővitettem a ramomat.Összesen 8gb-om van.
2019. aug. 9. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 akkor mégsem csináltátok meg mind.
2019. aug. 9. 19:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Itt én csak szolgáltatás fület találok és lehet a dolgokat ki/be pipálgatni.Ott kéne mindent kipipálni csak a tűzfalat meg a virusirtót kivéve?
2019. aug. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!