Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A szamítógépem bekapcsol, és...

A szamítógépem bekapcsol, és 3 mp utan kikapcsol miert csinalja ezt?

Figyelt kérdés

Most vettem egy gepet facebookrol, mikor az eladonal volt mukodott minden ahogy kell windows futott rajta, amikor hazaertem szepen bedugtam mindent amikor bekapcsolom, bekapcsol es 3 mp utan kikapcsol, folytonosan csinalja

Az interneten neztem megoldasokat a rammokat kiszedtem, ujra visszaraktam ugyan az...

Cmos ellemet kiszedtem ugyan az...

Hiszem benne hogy nagy gond de megis egy kicsit aggodom miatta

(Asrock z77 pro3, intel i7-3770k)

2020. nov. 27. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hidegen akartad bekapcsolni, ami kicsinálta. Miután hazaviszed, meg kell várni míg felmelegszik szobahőmérsékletre.
2020. nov. 27. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyebkent majnem 3 orat hagytam melegedni bekapcsolas elott, mikozbe hazavittem is be volt foliaba, szivacsba tekerve gondoltam az ilyenkere, nincs para a kondenszeken nincsenek felpuffadva a procihuto se meleg se ahol a procira van teve sem, nemtudom mitevo legyek, ott mikodott itt nem...
2020. nov. 27. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha van benne HDD, húzd ki, a táp és az adatkábelt is. Az könnyen megsérülhetett szállítás közben.
2020. nov. 27. 21:52
 4/4 A kérdező kommentje:

De nem hinnem mert meg a bios se jon ben sotet kepernyo az egesz (es ennek nincsen internal speakerje hogy sipoljon, szerintem nem bibelodom vele majd beszelek az eladoval, mert megis az ove (volt)

De ettol fuggetlenul irhattok tanacsokat:)

2020. nov. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!