Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » "Missing operating system"...

"Missing operating system" bekapcsoláskor, most akkor behalt a HDD-m?

Figyelt kérdés

2020. szept. 16. 16:28
 1/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem túl bő így a kérdés...

Nem értek hozzá.

Használtan vettem, tudtam, hogy a HDD-nek nincs sok hátra, de még nem érkezett meg az SSD, amit rendeltem... :(

Meg eredeti Windows-om sincs hozzá.

Mit tudok tenni ilyenkor? Tök laikus vagyok hozzá.

2020. szept. 16. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Egyszerűen nincs betölthető operációs rendszer.

Telepíts fel egy bármilyet. Működni fog.

Az aktiválásig minden Windows rendszer eredeti, csak ha nem gyári kulccsal aktiválod akkor lesz kalóz.

2020. szept. 16. 17:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Tegnap még működött rajta a Windows 10. (Habár az sem eredeti volt, most terveztem venni. Btw, elég egy ilyen hozzá: [link] működni fog rendben, vagy kell hozzá lemez, stb.?)
2020. szept. 16. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már fel van telepítve egy aktiválatlan Windows 10 a gépre, akkor semmi más nem kell hozzá, beírod a gépházban az aktiválásnál a kulcsot. Ha van egy üres meghajtód rendszer nélkül, akkor persze elő kell készíteni egy adathordozót rajta a telepítőállománnyal, és telepíteni kell a háttértárra a Windowst előbb.
2020. szept. 16. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:

De nem az operációs rendszerrel van a baj.

Bekapcsolom, nem tölti be a hátteret stb, hanem fekete alapon felül fehér betűkkel kiírja, hogy "Missing operating system", így telepíteni sem tudok Windowst. :D

2020. szept. 16. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Meg nincs az a tipikus HDD hang, ami eddig volt (kb. mint egy traktor, kis túlzással).

Hozzáértők, ez 100%, hogy HDD probléma?

2020. szept. 16. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tönkrement a HDD.
2020. szept. 16. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

HDD kuka.

Egyebkent el tudsz inditani telepitest usb-rol, nem kell hozza mukodo Windows. Sot, ezt is fogod tenni az uj hdd/ssd-vel.

2020. szept. 17. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!