Mi lehet a probléma, miért nem tudom bekapcsolni a számítógépem?
Karácsonyra szánnám ajándéknak a most összedobott gépet, de nem tudom működésre bírni egyszerűen. A konfig az alábbi:
Fx 8300
Gigabyte 970a-ds3p
24 G ram
Gigabyte gtx 960 3x
Master cooler 450m
1tb western digital hdd
A lap+proci+ram kombót együtt vettem 1 hónapja, akkor hibáztam egy picit mivel nem volt még meg a gépház így már nem is tudom min probáltam ki és amikor bekapcsoltam nem figyeltem és hozzá ért fémhez pár pillanatra az alaplap, halottam is a hangját, de nem történt semmi nem kapcsolt ki, sőt utána többször is elindítottam akkor is az említett táppal, és karival, szóval nem hinném hogy a táp nem lenne elég a rendszerhez, gondoltam hogy lehet a ház kapcsolója rossz, de amikor csavarhúzót az éríntkezők közé dugva próbálkoztam akkor is csak egyszer, és egy-két másodpercre pörögtek fel a ventik.
Mi lehet a probélma, megsütöttem volna pár kritikus áramkört a korábbi tesztelés során, de akkor korábban (egy hónapig álltak az alkatrészek a dobozaikban míg ma összenem raktam újra őket) miért működött utána is tökéletessen, vagy a táp kevés lenne, de hisz az előtt is ezzel próbáltam ki, az sw power és társait, szinte már minden létező pozícióban is kipróbáltam de semmi, kezdjem eggyesével kihúzogatni a kábeleket, hátha valami mégiscsak rossz lenne?
Teljessen tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!