Mi lehet a probléma? Ötletek, tanácsok? (WiFi probléma)
Figyelt kérdés
Van nekem egy tp-link TL-WN823N USB stick-en, amivel korábban teljesen jól tudtam internezetni. Viszont most lett egy új router, és valamiért azóta nagyon rossz az internet. Játékoknál 10mp-ként felugrik a pingem 200fölé, majd visszaesik 1-2mp múlva. Google meet-es beszélgetés közben gyakran szakadozik 1-2mpre a hívás. Ezelőtt ilyen problémám nem volt, most meg szinte használhatatlan. Mindent újraindítottam már de semmi. Mi lehet a probléma, milyen tanácsokat javasoltok?2020. nov. 26. 17:42
1/5 anonim 

válasza:

Az új router a probléma, valószínűleg gyenge, vagy nem pont ugyan úgy van beállítva mint a régi. De külső zavar is okozhatja, ami ellen nem tudsz mit tenni, csak vezetéket használni.
2/5 A kérdező kommentje:
A családban csak nekem van ilyen problémám.
2020. nov. 26. 17:47
3/5 anonim 

válasza:

A zavar jelentkezhet lokálisan, ami csak a te vételed zavarja.
4/5 anonim 

válasza:

A router jól lett beállítva? Esetleg próbálj csatornát váltani.
5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg csak megvették, bekapcsolták és ennyi. Mit kellene beállítani? Nem egészen értek hozzá.
2020. nov. 28. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!