MSN problémáim vannak. Megpróbálnátok nekem tanácsokat adni? (Lent)
Befuccsolt a gépem, újratelepítettünk mindent. Az MSN-t hagytam utoljára. Fel is tettem a Windows Live Messengert is, viszont nem vettem észre telepítésnél, hogy angol nyelven. Utána mivel nem tudok angolul, probáltam letörölni ezt az angol nyelvű MSN-t és úgy vettem észre sikerült is. Viszont a törlés után egy magyar MSN-t próbáltam feltenni és telepítettem is, de bejelentkezésnél azt írta, hogy Nem sikerült bejelentkeznie a WLM programba. Próbálkoztam ezzel a letöltéssel/telepítéssel 5-6 fajta oldalról is, különböző programokról, de mindegyiknél ezt a hibát írja ki.
(A bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás nem érhető el. Később próbálja meg újból.) Próbálhatom bármikor, 1 hónapja nem lép be.
Hogyan tudnék MSN-ezni? Nekem jó lenne mostmár az angol nyelvű is, vagy akár ukrán, üzbég, bármi (még talán a zsidó is)... csak valahogy MSN közelben legyek. Segítenétek?
Jaj, köszi szépen! Nagyon aranyosak vagytok!
Holnapig mindenképpen válaszolni fogok, hogy mire jutottam. Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!