Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardverapron mennnyire jók az...

Hardverapron mennnyire jók az árak?

Figyelt kérdés

Most vennék ott pc-t használtan, de lehet alkatrészekből olcsóbban jönnék ki, ha van ház, táp, ssd,

Am,i kellene

- proci

- vga

- alaplap

100-150kt szánnék rá. mit keressek?

2020. nov. 25. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

CPU-t és alaplapot nem nagyon fogsz használtan találni, így azt javaslom azokból inkább újonnan.

1600X pl. biztosan nem ér 30 ezernél többet, de mivel nagy rá a kereset többért árulják.

Ryzen 5 2600 + B450m Pro-VDH

Használtan 1070-t érdemes venni, de résen kell lenni mert nagyon gyorsan elkapkodják:

[link]

10400F + B460m Pro4 páros kicsit drágább de jobb választás valamelyest.

2020. nov. 25. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

"Am,i kellene

- proci

- vga

- alaplap

... mit keressek?"

Akkor semmi esetre sem hűtőszekrényt! :-)

2020. nov. 25. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Illetve felmerült bennem, h 2012-es gépház mennyire kompatibilis a dolgokkal, illetve nem poros helyzetben oldal nélkül elég-e a levegő?
2020. nov. 25. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Néha bele lehet futni jó áron dolgokba, de a legtöbb dolog valóban irreálisan drága ott. Én például nagyon nyomott áron szoktam ott árulni 10 év körüli hardvereket, mert inkább legyen gyorsan pénzem belőle, de sokan inkább hónapokig hirdetnek valamit drágán, mert egyszer úgyis lesz valaki aki megveszi. Bár egyszer feltettem egy SSD-t drágábban mint szerettem volna (az "csak" 3 éves volt), aztán ha nem megy el leviszem az árát, két hét után már épp készültem csökkenteni amikor elvitték.
2020. nov. 25. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Remélhetőleg más dolog már nem merül fel benned... :-)

Ha nem rakod házba a dolgokat, akkor még több levegőt fog kapni... :-)

2020. nov. 25. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

nézz ki egy eladót ott, és vegyél meg tőle mindent

alapból jobb árakkal dolgoznak valamivel mint a neten, de használtan is jókat tudsz venni.

2020. nov. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!