Szerintetek lehet később gond a merevlemezzel?
Nemrég az interneten vettem egy egyedileg épített számítógépet magánszemélytől. Teljesen normális embernek tűnt, viszonylag olcsón össze is rakta, gyorsan meg is jött a gép. Még a ház előlapján rajta volt a fólia, az alaplaphoz adta a kis könyvet, a becsomagolt driver telepítő lemezt, és a táp kábele is a gyári csomagolásban volt még. Azon kívül, hogy a házon volt egy kis karcolás nem láttam semmi problémát. Csak számlát nem kaptam semmiről. Amikor elindítottam a gépet, elkezdett így kattogni valami:
(mellette mentek a ventillátorok, és a mikrofonnak is van egy halk zúgása, inkább a hallható kattogás az érdekes)
A hallható kattogáson kívül gyorsan, és gond nélkül elindult a rendszer, és minden működött.
Megnéztem, hogy mi lehet, és a merevlemez felől hallottam a hangot. kihúztam a merevlemezt, hogy úgy indítsam el a gépet, ezzel megszűnt a kattogás, vagyis a HHD-vel van gond.
Feltelepítettem a Hard Disk Sentinel-t, ami ezt írja:
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra."
Meg akartam kérdezni az eladót, hogy nála volt-e ilyen, de azóta nem lehet semmilyen módon elérni.
Szóval maga a rendszer működik, a kattogáson kívül semmi probléma vele, de kíváncsi lennék, hogy mitől lehet ez, és lehet-e belőle komolyabb probléma.
"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található.."
"semmi probléma vele"
Ezzel elmondtál mindent.
Vagy csak panaszkodni akarsz? A kákán is csomót keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!