Amikor a Youtube-ról hallgatunk teszem azt egy zenét és a hang szakadozva jön, míg a képi anyag rendben van, akkor inkább merevlemez gond lehet, vagy memória probléma?
A hangkártyát kizártam, az rendben van. A HDD működésének ritmusát hallom szakadozva.
Persze ekkor a memória is működhet, azt meg ugye nem hallom.
A HDD-nek nincs sok köze ehhez.
Többre mennénk, ha leírnád milyen gép, mennyi ram, hogy csatlakozol a netre. stb.
Bug ? Na persze, én meg ügyvéd vagyok. :)
Hol olvastad ezt a butaságot ?
Kissé elmaradott a gép.
3G alaplap
120 G HDD
2 G RAM
XP rendszer
Egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
A Winchester furcsa hangját hallottam egy pillanatra, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy azzal lenne a gond.
A működését jelző leden viszont látok némi változást.
Előtte határozott felvillanások kísérték a HDD működését, most viszont olyan, mintha többet dolgozna és a LED sokszor halványan pislákol. Csináltam egy töredezettség mentesítést, de a pislákolás nem változott.
A hang viszont szabályosan sistergő hangra vált amikor a HDD-ről tölt be valamit.
Egy netes rádiót hallgatva is ugyanez a helyzet.
A netes kapcsolat sebességét nem gondolnám rossznak, mivel a video anyag jól jelenik meg , ami több adatmozgást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!