Külső hordozható merevlemezzel van a gond? Vagy a külső ház?
Vettem egy 120 gb-os ssd merevlemezt a laptopba ami benne volt 1TB.hdd vettem hozzá egy külsö házat 3.0 usb-s
Megy minden szépen de amikor filmet vagy játékot telepítek akkor hírtelen a külső gokkoló leál egy pillanatra mí megnem szünik az adat küldes aztán ujraindul a vinyó... Milehet a baj ? Kevés a 3.0 energia
Ojan dokkoló kellene ami adapter adja az áramit vagy hasonló lehet a megoldás ? Köszi
Attól, hogy a külső ház 3.0 USB csatlakozós, a laptop még nem biztos hogy az. ha pedig nem az, akkor csak az USB 2 szabvány szerinti áramot képes szolgáltatni.
Hasznáj olyan USB kábelt, aminek az egyik végén két USB csatlakozó van.
A dupla ágat két db USB aljzatba kell bedugni a laptopon.
Szerintem a te laptopodon is van legalább 3 db USB csatlakozó, amiből viszont legfeljebb egy db USB 3-as. Onnan ismerhető fel, hogy kék színű.
Azt hiszem nem értetted amit írtam.
Ilyen Y kábelre van szükséged, ha kevés a külső háznak az az áram amit egyetlen USB portból kap.
megnéztem a vinyót tudtam hogy jó 100/100 5 napot és 22 órát ment még
1-2 ismerös azt mondta a külsö merevlemez ház energia ellátással lehet baj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!