Külső HDD-t nem látja semmi. Mi lehet a gond?
Sziasztok van egy Samsung külsö HDD story g3 station.
Nos evvel sajnos olyan problémám van h mikor megkaptam nagyon jól működött semmi baja nem volt xbox 360 használtam nos ugye ez annyira okos hogy elősször alvó állapotba megy utánna teljesen kikapcsol.
El jött a másnap....... bekapcsolom az xboxot de a hdd nem indul el....
Kihúztam az usb kábelt vissza feléledt a hdd de az xbox nem látja mondom az nem jó itt már van valami...
Rá dugom gépre az se látja de ugyan úgy felpörög a hdd és világít a kis led h pedig az működik de sajnos akkor se látja semmi...próbáltam már kábel cserével rövidebb hosszabb kábellel de semmi rámérten az adapterre 11V ad nem tudom h ez jó e ? V a minim usb kábelről veszi fel a maradák feszültséget mivel csak akkor indul a hdd ha mind2 kábel be van dugva kérlek segítsetek!!! :(
Op. rendszer függő, hogyan jön elő. Pl. Jobb gomb a "Számítógép", vagy "Sajátgép" ikonra- "Kezelés"/ "Lemezkezelés".
Ha még garanciális, akkor kár piszkálni. Amúgy, nem tudom, szétszedhető-e a ház? Ha igen, akkor érdemes volna kivenni a HDD-t, és "direktben" megnézni egy asztali gépben.
Most néztem meg köszönöm az eddigi segítségeket a lemezkezelőben se látni sajnos.
már nem garis szóval meg csináltam amit javasoltál és a hdd müködik.
viszont most megint össze raktam és működött igaz csak 1-2 perc erejéig... én nem értem h mi baja lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!