A PC-ém nem látja a videó kártyát. Mi lehet a gond, miként orvosolható?
Videó kártya: Sapphire Radeon HD 5750
Használt, de néhány napja még előző tulajdonosánál gond nélkül működött.
PC: alaplap- Foxconn G31MXP PCIe x16-os foglalat, Processzor-Intel Pentium dual core E2180 2000Mhz/mag 2mag, 2GB RAM, 620wattos GIGABYTE táp, 1 winchester, 1 DVD rom, Bios: Phoenix-Award bios 6.00
Tudom, nem egy mai darab, de a foglalatnak legalábbis jónak kell lennie.
Tehát: A kártyát megkaptam, letakarítottam, használati utasítást elolvastam, régi VGA( Geforce 7950GT(-> a ventillátora feltehetően leégett, bár külsérelem nincs))driver uninstall, új driver install. Gép kikapcs, új kártya berak, tápba bedugva, monitor csatlakoztatva, gép bekapcs, és fekete képernyő, de a win7 betölt(hang alapján). A monitor és a kártya is áram alatt van, a kártyának megy a ventillátora is. Eszembe jut, hogy nem lenne hülyeség a Bioszban kikapcsolni az integrált videó kártyát, ezzel van egy kis probléma mert két helyen is ki kell, amikor ez is megvan, monitor átdug, megint fekete képernyő. És most akkor mit tehetek?
# 2/2 Időpont ma 17:03
A kimeneti portjára gondoltam, ahova rádugod a monitort.
# 6/6 Időpont ma 17:30
Egyrészt a link rossz, másrészt az alaplapod képével sokra nem megyek, a videókártyádat linkeld el. Specifikáció szerint minimum 2 DVI portnak kéne lennie rajta legalább 1 HDMI mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!