Miért ilyen piszkosul drágák még mindig a régi videókártyák?
Figyelt kérdés
Egy GT 710-et használok már régóta és most, hogy kijöttek az új videókártyák és rengetegen veszik azokat lecserélve a régi kártyájukat így úgy gondoltam itt az idő, hogy újítsak egy kicsit, mert túl sok keretem nincs rá(10 ezer), de valami használt GTX 600-700-as széria, vagy egyenértékű AMD-s kártya is jó lett volna. És nem csak ezek a kártyák, de az ettől jóval rosszabbakat is 5-6 ezer forintért árulják pedig azok már nem sok mindenre használhatóak.2020. nov. 21. 16:02
1/5 anonim válasza:
Valami hétvégi mellékállást szedj össze! És 25 ezerért 4GB RX470-et javasolnám. Azt a 2X 8 órát csak megéri, nem? 🤔🙂
2/5 anonim válasza:
Tegyünk valamit tisztába: nem a kártyák a drágák, hanem a te kereted irreálisan alacsony.
Én épp mostanában vettem egy hibátlan állapotú (kívül-belül, de még a doboza is hibátlan) RX 580-at 30 ezerért. 30 ezer forintért egy kártya, ami még ma is képes a legújabb játékokat maxon futtatni 1080p-ben, 60 fps-sel. Szerintem ezért a pénzért egy hibátlan kártyát kapni, ami teljes mértékig kielégíti az elvárásaidat, egyáltalán nem sok. Az, hogy neked nincs ennyi pénzed, az már egy másik kérdés, amiért nem hibáztathatsz másokat.
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
710 utan barmi jatekos vga jo igazabol
de ha 5-6ezret is sokalsz...
#1 itt az is kerdes #Kerdezo hogy milyen gepbe, brutal vga ertelmetlen ha van egy DualCore d pl. ...
meg az is kerdes tap mennyire orul majd
4/5 anonim válasza:
Van egy GTX 460 OC 1GB-os kártyám. Ingyen oda adom ha eljössz érte.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!