Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen piszkosul drágák...

Miért ilyen piszkosul drágák még mindig a régi videókártyák?

Figyelt kérdés
Egy GT 710-et használok már régóta és most, hogy kijöttek az új videókártyák és rengetegen veszik azokat lecserélve a régi kártyájukat így úgy gondoltam itt az idő, hogy újítsak egy kicsit, mert túl sok keretem nincs rá(10 ezer), de valami használt GTX 600-700-as széria, vagy egyenértékű AMD-s kártya is jó lett volna. És nem csak ezek a kártyák, de az ettől jóval rosszabbakat is 5-6 ezer forintért árulják pedig azok már nem sok mindenre használhatóak.
2020. nov. 21. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami hétvégi mellékállást szedj össze! És 25 ezerért 4GB RX470-et javasolnám. Azt a 2X 8 órát csak megéri, nem? 🤔🙂
2020. nov. 21. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tegyünk valamit tisztába: nem a kártyák a drágák, hanem a te kereted irreálisan alacsony.

Én épp mostanában vettem egy hibátlan állapotú (kívül-belül, de még a doboza is hibátlan) RX 580-at 30 ezerért. 30 ezer forintért egy kártya, ami még ma is képes a legújabb játékokat maxon futtatni 1080p-ben, 60 fps-sel. Szerintem ezért a pénzért egy hibátlan kártyát kapni, ami teljes mértékig kielégíti az elvárásaidat, egyáltalán nem sok. Az, hogy neked nincs ennyi pénzed, az már egy másik kérdés, amiért nem hibáztathatsz másokat.

2020. nov. 21. 16:19
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

710 utan barmi jatekos vga jo igazabol

de ha 5-6ezret is sokalsz...

#1 itt az is kerdes #Kerdezo hogy milyen gepbe, brutal vga ertelmetlen ha van egy DualCore d pl. ...

meg az is kerdes tap mennyire orul majd

2020. nov. 21. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy GTX 460 OC 1GB-os kártyám. Ingyen oda adom ha eljössz érte.
2020. nov. 21. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Gigabyte GTX 660 2GB 10.000 Ft

[link]

2020. nov. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!