Nincs jel a monitoron. Miért?
Hp compaq elite 8100 sff gép.
Windows 7 volt rajta (Home Basic), amit átfrissítettem win10re. Újra kellett tegyem mert a driverek nem voltak a legjobbak. Megpróbáltam egy másik win10-el, nem volt jel rajta.
Újra vissza win7, nem jó, nem tudtam semmi drivert leszedni.
Most telepítettem egy Wnindows 7 ultimate N-t, tökéletesen működik minden rajta.
Azt hozzá kell tenni még, hogy nekem egy réfi Luxor Tv-m van amit monitornak használok. Nem tudok telepíteni rajta windowst, mert bootoláskor azt irja, hogy tartományon kívül, ezért egy másik monitoron csinálom mindig, ami a páromé, szóval nem tudom mindig használni. Azon a monitoron teljesen jó volt minden, mint ahogy a win10-nél is ami nekem azt irta nincs jel.
Most ezzel is szintén azt írja nincs jel.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm
Valamit félreállít. Vagy a felbontást, vagy a hz-et.
Próbáld meg 2 monitoros felállásban indítani, és állítsd be a tv-dre a megfelelő felbontást és képfrissítést. Akkor megjön a kép rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!