A Skynet-computer mennyire megbízható?
PC vásárlás előtt állok, lehetőleg gaming pc-t szeretnék. Találtam is egy elég kedvező áron lévő gépet, viszont nem tudom, mennyire megbízható az adott oldal. Küldöm a linket: [link]
Válaszokat előre is köszönöm!
SKYNET COMPUTER
Megrendeltem a weboldalukon, egy asztali PC konfigurációt 275 000Ft-ért. Visszajelzés semmi!
Másnap levelet írtam, azt válaszolták a megrendelést megkapták, 5-6 napra tudják vállalni. Két hét múlva érdeklődtem, az a válasz jött, hogy a GTX1660 as videó kártya elfogyott, adnak helyette RX 5600-at 30 000 Ft plusszért. Gondolkodtam rajta, és megkértem, hogy küldjék el legalább a tápegység típusát, mivel semmit nem lehetett tudni róla, és nem jó több százezerért zsákbamacskát venni.
Újabb két hét telt el, válasz nincs! Hozzá tartozik a történethez, hogy a megrendelésem óta jelentősen felmentek a PC alkatrészek árai. A kiválasztott konfig eltünt a honlapról, és helyette másik néven megjelent csaknem ugyan az, de jóval drágábban. Valószínűleg nem keresnek többet. Nem mondok se jót, se rosszat, csak egyszerűen ez történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!