Valaki valamit erről a tápról? Minőség megbízhatóság. LC-Power PSU-LC8750 II 750W
Figyelt kérdés
Tud valaki valamit erről a tápról? Minőség megbízhatóság.
LC-Power PSU-LC8750 II 750W
2016. ápr. 1. 00:59
1/7 anonim válasza:
Nekem egy Chieftec 450W (85) hatásfokú van teljesítményre kisebb azonban amit elmondhatok hogy nem vagyok eladó sem viszonteladó nem vagyok márkaképviselet,de ez a táp gond nélkül megevett ati radeon hd 4870 videókarit is meg egy 4 magos quad procit + winchester+ dvd+alaplap+ram ami ugye pont ott van és brutál mód ki hajtotta most ugyan kikerült a vidikari mert eladtam,de gond nem volt és nincs is vele. nem fagyott ki nem dőlt össze a rendszer meg sem érezte... tehát ebben a kategóriában egy brutálisan minőségi tápról beszélünk aki mást mond hazudik. minőségi kondenzátorok stb stb...
2/7 anonim válasza:
Én nem bíznék rá semmit, az biztos.
3/7 anonim válasza:
#1-es! Kit érdekel most a tápod, nem az volt a kérdés!
Kérdező: szerintem ennyi pénzért már találni minőségi, megfelelő védelemmel ellátott tápot is!
4/7 anonim válasza:
LC Power tápoknak nincs túl jó hírük. Megkérdezhetem amúgy, milyen gépbe kéne?
5/7 BM-Striker válasza:
Andyson belsős, és 12v-os csak 580W-ot ad le, és már évek óta nem kapható újonnan itthon.
6/7 anonim válasza:
Ez a táp már kicsit túlmutat a veszélyes kategórián, az LC powernek vannak azért használható tápjai is, DE ennyiért már kapni jobbat is, nagyon túlárazott és már nem is kapható újan.
7/7 anonim válasza:
boccs leírtam ,mert nekem is chefthec van cummizd ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!