Mi számít korszerű vasnak? Ha játszani akarok a legújabb játékokon megéri befektetni rá?
Amit leírtál jelenséget, az egyértelműen arra utal, hogy már koros a géped. Tipikusan ilyen, amikor egy játékban olyan helyen vagy, ami nagyon sűrű (sok a poligon, a textúra, stb), akkor leesik az FPS vagy akár ki is fagy.
Jelenleg csak akkor éri meg gamer PC-t venni, ha máshonnan nem hiányolnád ezt a pénzt. Épp egy generációváltás előtt vagyunk 1-2 hónappal, ami azt jelenti, hogy most a legmagasabbak az árak. Tudsz venni egy viszonylag jó gépet olcsón (i5, GTX 1060, 8 GB Ram), ami HD-ban jól fogja vinni a már kiadott játékokat, de a generációváltás miatt nem lesz hosszúéletű. Ha mindenképpen most akarsz játékra költeni, akkor anyagilag az éri meg a legjobban, ha megvárod a PS5-t és azt veszed, ha mindenképp PC kell, akkor viszont tovább kell várnod, ha jó áron akarsz jó gépet összerakni.
1. Apámmal és az élettársával meg a fiaival élek szóval igazából csak a saját kajámra és ilyenekre adok ki pénzt, konzolnak nem nagyon lenne hely szóval inkább a pc.
Még egy kérdés lehet te tudod az okot, játszottam sokat a morrowindel és sosem fejeztem be, sokszor töröltem és sokszor vissza felraktam és egy idő után buggolni kezdtek a küldetések és mondjuk ha mondtam egy npc-nek hogy kövessen akkor nem követett és így le is ragadtam a játékban pedig nagyon szívesen végigvinném! Az oblivionban is hasonló bugokba futottam.
Kérdező az a gond az offline játékokkal, hogy szokszor kb 2 év múlva érdemes csak megvenni, mikor már van sok patch hozzá.
Én ESO-t nyomom amúgy, ami az Elder Scrolls online verzió, bár itt is lehet bug, de még túl sokkal nem találkoztam és ugye, ha kijavítják akkor rögtön kész. Főleg játékos szörnyek ellen verziót nyomják sokan csapatban, de nagyrészt egyedül is működik, bár igaz nem ugyanaz a játékélmény.. Ha lopakodni szeretsz és a rendes FPS-nézet jobban bejön stb, akkor nem annyira jó.
Ha egyszer megveszed, akkor a világ egy egész nagy részét be tudod járni és később vehetsz hozzá dlc-ket, amik új helyszínek és sztorik..
ryzen 1600 + gtx 1050 + 16gb ram
Az számít korszerű gépnnek ami az utóbbi 10 évben készült.
Én 2013 ban vettem asztali gépet és még pár évig ki fog tartani..
baromság, 2013as gép nem korszerű...
abból a korból a 2 magos procik ma már teljesen haszontalanok, az i7-esek is mikrolaggolnak egy mai AAA játékban, viszont pár éves játékok tekintetében még rendben vannak, így azok még életképesek, i5ösek is teljesen jók netezni, filmezni, úgyhogy még azok sem elavultak, de alatta már döcög a netezés, youtube
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!