Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen halk tápot vegyek?

Morzsi007 kérdése:

Milyen halk tápot vegyek?

Figyelt kérdés

Cserélném a régi egyszerű tápomat egy halkabb normális, megbízható márkára. Nem egy erőgépbe kellene, szóval max egy 500W-osra gondoltam, de azt tudja és halkan tegye és 25000Ft-ná többet nagyon nem akarok erre költeni. Konfig:

I7-8700

Gtx 1070

Ram 2x 8Gb

2 SSD

1 HDD

1 ODD

Nézegettem a Be Quite pure power 11-et, de ezt a márkát régen nem igen hallottam. Nem valami kínai cucc? Miket javasolnátok esetleg? Nem kell, hogy moduláris legyen, a fent említett konfigot tudja kiszolgálni, nem fogok fejleszteni mostanában, ez nekem mindenre elég (kép, video szerkesztés, játék 1080/60), halk legyen. Köszi.

2020. nov. 3. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha belefér ez félpasszív, kicsit túllépi a keretet de ennél olcsóbban nem igen kapni

Amúgy korrekt táp a Pure Power 11 is, FSP beles szóval nincs vele semmi gond.

De nem félpasszív, viszont nem tartozik a hangos tápok közé sem.

Részemről ajánlott az is.

2020. nov. 3. 08:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze a VGA terhelés alatt a leghangosabb lesz a gépben, szóval kicsit lehet eltúloztam ezt a halk dolgot. Csak most egy irodai használatra szánt 500W-os LC Power hajtja a rendszert és az utóbbi egy hétben, mintha hangosabban pörögne. Kb 1 hónapja használom ezt a konfigot. Köszi az infót.
2020. nov. 3. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:

LC Powert egy ilyen gép alá? Na azt sürgősen felejtsd el!

be quiet! Pure Power 11 tökéletes választás. a be quiet! egy német cég, és konkrétan az egyik legjobb gyártó. A nevük sem véletlen be quiet!, eszméletlen halkak a tápjaik, főleg a drágábbak.

2020. nov. 3. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Darabonként újítottam, mikor volt egy jó ajánlat és a táphoz most értem el. :-)). Ebből is nézegettem használtakat, de annyival nem adják olcsóbban, hogy megérje, 3-4 éves tápot meg nem akarok venni, mindegy milyen márkáról beszélünk.

Akkor a Be quite PP 11 vagy a Seasonic Focus GX közül fogok választani. Thanks

2020. nov. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!