Milyen halk tápot vegyek?
Cserélném a régi egyszerű tápomat egy halkabb normális, megbízható márkára. Nem egy erőgépbe kellene, szóval max egy 500W-osra gondoltam, de azt tudja és halkan tegye és 25000Ft-ná többet nagyon nem akarok erre költeni. Konfig:
I7-8700
Gtx 1070
Ram 2x 8Gb
2 SSD
1 HDD
1 ODD
Nézegettem a Be Quite pure power 11-et, de ezt a márkát régen nem igen hallottam. Nem valami kínai cucc? Miket javasolnátok esetleg? Nem kell, hogy moduláris legyen, a fent említett konfigot tudja kiszolgálni, nem fogok fejleszteni mostanában, ez nekem mindenre elég (kép, video szerkesztés, játék 1080/60), halk legyen. Köszi.
Ha belefér ez félpasszív, kicsit túllépi a keretet de ennél olcsóbban nem igen kapni
Amúgy korrekt táp a Pure Power 11 is, FSP beles szóval nincs vele semmi gond.
De nem félpasszív, viszont nem tartozik a hangos tápok közé sem.
Részemről ajánlott az is.
LC Powert egy ilyen gép alá? Na azt sürgősen felejtsd el!
be quiet! Pure Power 11 tökéletes választás. a be quiet! egy német cég, és konkrétan az egyik legjobb gyártó. A nevük sem véletlen be quiet!, eszméletlen halkak a tápjaik, főleg a drágábbak.
Darabonként újítottam, mikor volt egy jó ajánlat és a táphoz most értem el. :-)). Ebből is nézegettem használtakat, de annyival nem adják olcsóbban, hogy megérje, 3-4 éves tápot meg nem akarok venni, mindegy milyen márkáról beszélünk.
Akkor a Be quite PP 11 vagy a Seasonic Focus GX közül fogok választani. Thanks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!