Mennyiért tudnám eladni ezt a laptopot?
HP Pavilion sorozat, ezüst színű, használt állapotú, a kijelző sérülésmentes, azonban a laptopon van néhány apróbb karc, nagyon pici sérülés.
-CPU: AMD A10-8700P Radeon R6 | 4 x 1.80 GHZ
-RAM: 8 GB
-GPU: AMD Radeon R8 M365DX
-15.6" IPS kijelző
-B&O hangzás
Azt hiszem egy 128GB-os SSD lehet benne (csak 110 GB szabad területet ír), illetve 298 GB felhasználható területet ír a HDD-nek.
Én 2 éve 80k-ért vettem. Most mennyit érne? Köszönöm.
100ezres erosito?:D ennyiert azhittem hangkartya...
nem tudom engem a hang ennyire nem erdekelt sose a legolcsobb is boven jo, ne zugjon cicigjen stb. Tiszta legyen, de mivel en halkan halgatok mindent ezert lehet mindegy nekem, erzekeny vagyok a hangos hangokra mindegy milyen tisztak, halk legyen es kesz
amugy most arukeresot nezegettem eshat semmi olyat nem talaltam hogy na ezt szivesen ajanlanam... 140-155ezres savban
szoval... de persze keresgelni kellene mindenfele sokat
azt latom hogy Lenovobol rengeteg van a csapbol is az folyik, de azokat en smugyis is kerulom olcso kategoriaban szoval mellekes
Értem, köszönöm a segítségedet! Vettem 120k-ért egy Lenovo-t tavaly, de visszaküldtem, mert annyira sz*r volt ehhez képest...
Igen, mert nekem van egy 140k-s fejhallgatóm (Grado SR 325is), és fontos hogy mi hajtja meg hangminőség szempontjából.
Persze szinten hasznaltan is kereshetsz laptopot hatha lesz valami jo.
Ha tudsz akkor meg gyujtogess, 200 korulit szerintem, es szinten ennyiert hasznalt de garist is kereshetsz
szoval nem kell elsietni, hagy tartson ki sokaig, es utana is akar 5ev mulva is normalisabb ara legyen
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!