Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon mennyiért lehetne...

Vajon mennyiért lehetne eladni az alábbi laptopot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alábbi laptop hű társam volt az egyetemen az elmúlt 15 hónapban (2019. februárban vásároltam), nagyon szerettem viszont most már szeretnék egy komolyabb paraméterekkel rendelkező, kompaktabb - táska barátabb gépet vásárolni. Arra gondoltam, hogy ezen tovább adnék, viszont se nem próbáltam még ilyesmit eladni, se nem kerestem használtan laptopot így nem tudom mennyiért lenne eladható. Tudom, hogy már jócskán veszített az értékből, nincsenek illúzióim, de érdekelne, milyen lehetőségeim vannak. Újonnan 120 ezer volt, gyakorlatilag karcmentes, nagyon vigyáztam rá, eredeti doboz, töltő, papírok, minden megvan, februárig van rajta háztól házig garancia, az akkumulátor üzemideje gyakorlatilag közel olyan jó, mint mikor megvettem. Linkelem az oldalt amin olvashatóak a paraméterek, egyébként egy Asus x540mb-dm053 darabról van szó.

[link]

Köszi a segítséget előre is!

2020. máj. 31. 20:39
A kérdező szavazást indított:
-40.000
50-60.000
60-80.000
80.000-
4 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:
Indítottam egy szavazást ha esetleg nincs kedvetek szavakkal hozzászólni, de nagyon hálás lennék a kifejtett gondolatmenetekért. :)
2020. máj. 31. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy az alapállapothoz képest jogtiszta Windows 10 Home van rátelepítve. A link kattintással nem működik nálam de "link megnyitása új lapon" funkcióval kidobja.
2020. máj. 31. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hardverapro-ra tedd fel.
2020. jún. 1. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!