Vajon mennyiért lehetne eladni az alábbi laptopot?
Sziasztok! Az alábbi laptop hű társam volt az egyetemen az elmúlt 15 hónapban (2019. februárban vásároltam), nagyon szerettem viszont most már szeretnék egy komolyabb paraméterekkel rendelkező, kompaktabb - táska barátabb gépet vásárolni. Arra gondoltam, hogy ezen tovább adnék, viszont se nem próbáltam még ilyesmit eladni, se nem kerestem használtan laptopot így nem tudom mennyiért lenne eladható. Tudom, hogy már jócskán veszített az értékből, nincsenek illúzióim, de érdekelne, milyen lehetőségeim vannak. Újonnan 120 ezer volt, gyakorlatilag karcmentes, nagyon vigyáztam rá, eredeti doboz, töltő, papírok, minden megvan, februárig van rajta háztól házig garancia, az akkumulátor üzemideje gyakorlatilag közel olyan jó, mint mikor megvettem. Linkelem az oldalt amin olvashatóak a paraméterek, egyébként egy Asus x540mb-dm053 darabról van szó.
Köszi a segítséget előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!