Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért tudnám eladni ezt a...

Mennyiért tudnám eladni ezt a laptopot?

Figyelt kérdés

HP Pavilion sorozat, ezüst színű, használt állapotú, a kijelző sérülésmentes, azonban a laptopon van néhány apróbb karc, nagyon pici sérülés.

-CPU: AMD A10-8700P Radeon R6 | 4 x 1.80 GHZ

-RAM: 8 GB

-GPU: AMD Radeon R8 M365DX

-15.6" IPS kijelző

-B&O hangzás

Azt hiszem egy 128GB-os SSD lehet benne (csak 110 GB szabad területet ír), illetve 298 GB felhasználható területet ír a HDD-nek.

Én 2 éve 80k-ért vettem. Most mennyit érne? Köszönöm.

2020. nov. 1. 18:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

50k is jó,csak a kérdés hogy milyet veszek helyette.

Ebben a B&O hang van, aminek szerintem a laptopok közül az egyik legjobb minőségű a fejhallgató kimenete, ami fontos nekem. Ha olyan veszek, amibe nem ez van, akkor meg kell DAC-ot vennem...

2020. nov. 1. 19:17
 12/26 A kérdező kommentje:
az egyik legjobb hangminőségű*
2020. nov. 1. 19:17
 13/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#7 pontosan milyen pl? Mert ilyen nem, termeszetesen van amd nek is jo de azert ritkabbak joval mint az intel +intel (igp) vagy intel+nvidia illetve intel+amd k is jobbak altalaban

Szoval amd+amd(igp) az ami ritkabb hogy jo legyen foleg olcson

ujonan 150 az epp az also hatar ahol par normalisabbat talalhatsz

de mire kell? mert csak netezni lehet keresgelni, meg ha nem fontos ki gyartja belsot csak tartos es jo legyen

2020. nov. 1. 19:18
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen, leginkább netezésre + zenehallgatásra, esetleg filmnézésre kéne, tehát az IPS kijelző az fontos, játszani nem fogok rajta.
2020. nov. 1. 19:19
 15/26 A kérdező kommentje:
Intel kell mindenképpen, AMD -vel sok jó tapasztalatom még nem volt asztali pc-n sem
2020. nov. 1. 19:20
 16/26 A kérdező kommentje:

Ja és legalább legyen 1 TB tárhely, SSD nem is szükséges, hogy több zenét tudjak tárolni.

Igazából a hangminőség lenne a fontos nekem, hogy ne kelljen külső DAC-ot vennem.

Az Asus SonicMaster-t használ, a Dell Waves MaxxAudio-t, A HP BeatsAudio-t vagy Bang & Olufsen-t, a Lenovo Dolby-t, a Toshiba DTS-t stb...

Lenovo-t már próbáltam, nagyon pocsék volt a hangminősége a HP B&O -hez képest.. Szerintem a többi sem lehet jobb. Tehát a HP-nál maradnék, csak nem tudom hogy az újabb modellekbe is ez a hang dolgozik -e.

2020. nov. 1. 19:23
 17/26 A kérdező kommentje:
Már mint most a fejhallgató kimenetén gondolok a hangminőségre. Esetleg valaki hasonlította már össze őket?
2020. nov. 1. 19:23
 18/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

van rajta mas kimenet? Vagy csak a hangkartya mas?

Dell -t Asus t dicserni szoktak hang teren

amugy is van hogy tobbfelet hasznalnak fel ahogy te is irtad, valmiben lehet ez de valamiben mas is lehet de hat leirasban ott van

2020. nov. 1. 19:26
 19/26 A kérdező kommentje:
hogy érted? csak a fejhallgató kimenet van, bár tudom hogy valamelyik laptopba van optikai kimenet is, de az nekem nem szükséges.
2020. nov. 1. 19:28
 20/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

csak nem ertettem mire akartal DAC -t vagy mit ertettel alatta

amugy usb s hangeszkozok is vannak

2020. nov. 1. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!