Mennyiért tudnám eladni ezt a laptopot?
HP Pavilion sorozat, ezüst színű, használt állapotú, a kijelző sérülésmentes, azonban a laptopon van néhány apróbb karc, nagyon pici sérülés.
-CPU: AMD A10-8700P Radeon R6 | 4 x 1.80 GHZ
-RAM: 8 GB
-GPU: AMD Radeon R8 M365DX
-15.6" IPS kijelző
-B&O hangzás
Azt hiszem egy 128GB-os SSD lehet benne (csak 110 GB szabad területet ír), illetve 298 GB felhasználható területet ír a HDD-nek.
Én 2 éve 80k-ért vettem. Most mennyit érne? Köszönöm.
50k is jó,csak a kérdés hogy milyet veszek helyette.
Ebben a B&O hang van, aminek szerintem a laptopok közül az egyik legjobb minőségű a fejhallgató kimenete, ami fontos nekem. Ha olyan veszek, amibe nem ez van, akkor meg kell DAC-ot vennem...
#7 pontosan milyen pl? Mert ilyen nem, termeszetesen van amd nek is jo de azert ritkabbak joval mint az intel +intel (igp) vagy intel+nvidia illetve intel+amd k is jobbak altalaban
Szoval amd+amd(igp) az ami ritkabb hogy jo legyen foleg olcson
ujonan 150 az epp az also hatar ahol par normalisabbat talalhatsz
de mire kell? mert csak netezni lehet keresgelni, meg ha nem fontos ki gyartja belsot csak tartos es jo legyen
Ja és legalább legyen 1 TB tárhely, SSD nem is szükséges, hogy több zenét tudjak tárolni.
Igazából a hangminőség lenne a fontos nekem, hogy ne kelljen külső DAC-ot vennem.
Az Asus SonicMaster-t használ, a Dell Waves MaxxAudio-t, A HP BeatsAudio-t vagy Bang & Olufsen-t, a Lenovo Dolby-t, a Toshiba DTS-t stb...
Lenovo-t már próbáltam, nagyon pocsék volt a hangminősége a HP B&O -hez képest.. Szerintem a többi sem lehet jobb. Tehát a HP-nál maradnék, csak nem tudom hogy az újabb modellekbe is ez a hang dolgozik -e.
van rajta mas kimenet? Vagy csak a hangkartya mas?
Dell -t Asus t dicserni szoktak hang teren
amugy is van hogy tobbfelet hasznalnak fel ahogy te is irtad, valmiben lehet ez de valamiben mas is lehet de hat leirasban ott van
csak nem ertettem mire akartal DAC -t vagy mit ertettel alatta
amugy usb s hangeszkozok is vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!