Megéri fekete péntekre / karácsonyraa várni, ha új gépet akarok építeni?
Pink Friday ra kell varni
azt is kiszamoltad hogyha mindent mashonan veszel nem ee dragabb mintzha egyhelyrol venned?
vagy csak ugy gondoltad cpu t es vga t veszed mashol? Vagy pl egy m2 ssd t? Ez igy is mar 4 hely mivel a gepet is valahol veszed
amugy karacsonyra? Akkor minden mindeg dragabb, vagy rosszul tudom? eddig igy volt
#5 jah ez mas kerdes
azhitted ez amerika? Itt nincs 75-90% os arengedmeny
tehat egy 300ezres vga(/cpu) t nem kapsz meg ekkor 75-30ezer forintert... :D szep alom
számold még bele a vírust is.
én márciusban vettem gépet még pont időben. 2 héttel később már jó 15%-al lett volna drágább
ki tudja nem lesz-e most is egy komolyabb leállás a gyárakban?
Megéri. De idegőrlő... Nagyobb a füstje, mint a lángja, sajnos...
Szóval az a helyzet, hogy a black friday ajánlatok nálunk inkább csak a marketingről szólnak. Valóban vannak jóárasított termékek ilyenkor. De ez nem jobb ár egy akármilyen akciónál, ami évközben van.
Viszont ha gyors vagy!! Akkor tényleg vannak nagy leárazások (magyar viszonylatban). Ez azt jelenti, hogy 10-15(-20)%-kal az aktuális legolcsóbb alá mennek. Nagyon kevés termékkel (néha akár csak 3-5 db van készleten!! ilyen "szuperakcióban"), tehát nagyon gyorsnak kell lenni. És ez az idegőrlő benne. Hogy ezért a ~15%-os kedvezményért megéri hajnaltól figyelni az oldalakat, előzetesen felkutatni, hogy mit akarsz venni, meg folyamatosan tapadni, hogy melyik oldal indul 7 órakor, melyik 8-kor, stb... hogy elcsíphesd a legjobbat... őhhmmm... Hát...
Szóval ha neked megéri 10%-ot spórolni, akkor talán, akkor várj, és tapadj rá! Amúgy meg hagyd a fenébe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!