Karácsony környékén vagy fekete pénteken (ma) szoktak olcsóbbak lenni a számítógépalkatrészek? (hardverek)
Figyelt kérdés
videokártya, alaplap, processzor stb..2016. nov. 25. 21:21
1/4 anonim válasza:
karácsonykor drágábbak, akárcsak most.
Ha gépet akarsz venni várj vele január közepéig, akkor minimálisan lemennek az árak.
Ha nem hiszel nekem menj fel PCX-re pl és minden nap fotózd le magadnak a kiszemelt alkatrészek árait. Elég érdekes, hogy most egy 34 ezres proci majd hirtelen csak 36 ezer lesz 45ről leakciózva.
2/4 KecskeShajt újra! válasza:
Én is megerősíthetem, hogy minden drágább, ráírnak kamu eredeti árakat, az akciós ár pedig ugyanannyi, vagy drágább, mint a korábbi.
3/4 anonim válasza:
Ami amúgy rettentő feltűnő, figyelembe véve, hogy ma már vannak ilyen csodák, hogy árukereső meg árgép, és egy pillanat alatt látod két tucat bolt kínálatát ugyanabból a termékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!