Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem Lenovo laptopot...

Tudnátok nekem Lenovo laptopot ajánlani?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, főleg a sulihoz kellene csak, szeretném ha viszonylag kicsi lenne (vagy legalábbis ne bazi nagy). Nem árt, ha az aksija bírná pár órán keresztül töltő nélkül. Játszani rajta max lolt, azt is ritkán. Lenovo márkát csak azért írtam, mert arról hallottam sok jót, de nyitott vagyok másra is. Kb 180K-ig tudnék pénzt rászánni. A válaszokat előre is köszönöm!

2020. okt. 29. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

A lenovo pedig pont a nem jó 😃😃

HP, DELL, Acer az első sorban ajánlható. Asus és Lenovo csak ezek után jön.

Ami ennyibe mindenképp belefér: 8GB RAM, SSD (256gb), FHD kijelző, és javaslom a világító billentyűzetet (ha találsz ilyet).

Fontos, hogy a processzor 4 magos legyen már benne!

És érdemes olyat választani, aminek 3 év a garanciája, bármelyik márka.

A normál laptop méret ugye a 15,6". 14"-esek elérhetők még, valamivel kisebb. Processzorba épített videokártyás megoldások lesznek ennyiért valószínűleg, de a Lol sem mai játék, szóval viszik rendesen. 3500U pl elvileg 69 fps-sel (notebookcheck szerint)

2020. okt. 30. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a Lenovok igenis jók.

Főleg a Thinkpad széria, de a Yogák is.

A Dellt felejtsd el, abból az üzleti kategória ami jó, a többi túlárazott.

2020. okt. 30. 06:16
 3/6 anonim válasza:
100%

Pedig a Lenovot én is ajánlom.Nekem 10 éve van meg napi 16 órát biztos megy.A win 10 simán fogadta.64 Bit.Az aksi két mozdulattal kivehető. Aluról hozzáférhető a Winchester processzor,ventilátor.

Tisztitásnál van nagy jelentősége.A memriáját is tudtam bőviteni.4 GBit.

2020. okt. 30. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

lenovora szavazok én is.

milyen árfekvésben gondolkodsz?

2020. nov. 3. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:

ha csak egy picit még hozzá tudnál tenni akkor ezeket pl:

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 4. 11:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
2021. márc. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!