Van egy laptopom (Lenovo G50-30), amit a haverom adott ide, mert összetörte a képernyőjét. A laptopot teljesen szét szedtem, a hangszórókkal mit tudnák csinálni?
Figyelt kérdés
Vagyis milyen bluetooth kártya kell hozzá, hogy menjenek bluetoothrol, vagy valahogy hozzá tudnám csatlakoztatni a nagy gépemhez(mert nincs benne hangkártya). Vagy ha ezek nem jönnének össze mit tudnák vele csinálni?2020. szept. 4. 20:18
1/6 anonim válasza:
En a helyedben radugnek egy hdmi kabelt,rakotnem tvre, monitorra aztán naskent hasznalnam. (Ahhoz mar nem kell kijelző)
2/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ, de rosszúl írtam a kérdést, a laptopot teljesen darabjaira szedtem, csak láttam olyan vidit, ahol a hangszórókból lehetett csinálni zenedobozt, csak nem tudom, hogy hogyan.
2020. szept. 4. 21:33
3/6 Szervizmérnök úr válasza:
Ha már építesz, komolyabb hangszórókra kellene alapozni, de megoldható egyébként.
Lehet rendelni erősítőmodulokat BT-vel, vagy anélkül is.
18650 akkuról szokták táplálni, töltőmodul is rendelhető.
Vagy hálózati tápegységről.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2020. szept. 5. 23:38
5/6 claidheamohmor válasza:
Van egy is képzavar azért, kiberhelt laptop hangszórót szeretnél rákötni a "nagy gépedre", amiben nincs hangkártya...
Nincs kedvem leírni az általam most számbavett összes lehetőséget, árnyald a képet kicsit, légy szives...
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Szóval az egyik haverom összetörte a laptopjának a képernyőjét és ki akart dobni a kukába, mondtam ne dobja, mert még hasznát veszem. Néztem több videót YouTuben, hogy mit lehetne csinálni egy laptop komponenseivel. Láttam hogy egy videós a hangszórót rákötte valami Bluetooth lapra és úgy ment a hangszóró, az elején csak erre lettem volna kíváncsi hogy mi a neve annak a lapnak amire rá kötte( [link] De gondoltam ha az nem jön össze, akkor valahogy hozzá tudnám köttetni az asztali gépemhez (mert a hangszóróból egy kábel lóg ki), gondoltam aki érti az ilyent az leírja hogy azt a kábelt hová kéne dugni, hogy adjon hangot vagy valami hasonlót
2020. szept. 6. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!