Lehet változtatni?Rendeltünk testvéremnek emagrol egy Asus x valami laptopot.Valami endless ízét ír,de mi nem értünk hozzá. A kezdőlapon olyan furcsán vannak az alkalmazások, persze azt át lehet rendezni de mégse olyan mint például az enyém, lenovo.
Endless OS?
Telepitsetek ra Windows-t helyette. Vagy vigyetek el szamtech-es uzletbe kb. 3000ft-bol felrakjak ra. :)
Hát biztos os, nem tudom, csak hogy endless.
Nem tetszik a kezdőkepernyője vagyis ha googlebe beirod endless s a képekre rámész megmutatja a kezdőképernyőt, ha beirod pl lenovo, Nnak is megmutatja. Olyan szeretnék mint a lenovon,nem tetszik az az endless.
Ezt le lehet törölni és rá lehet tölteni a Windowst?
Szia!
Természetesen lehet.
Amint megérkezik a laptop, a gyári rendszert törölni kell, és fel kell rakni a Windows 10-et. Manapság már nagyon egyszerűen meg kell oldani. Az interneten számtalan leírást lehet erről találni, amiket ha lépésről lépésre követsz, minden rendben lesz.
Én még sosem láttam közelről, de több nagy cég is tesz ilyet az olcsóbb notebookokra, szóval nagyon rossz nem lehet, és később ki lehet cserélni Windows-ra, vagy bármire. Böngészni, ilyesmi teljesen jó, ugyanúgy van rajta Chrome, Firefox, bármi, csak nyilván Windows-os programok nem fognak futni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!