Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az alábbi laptopok közül...

Az alábbi laptopok közül melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Esetleg másikat ugyan ebben az árkategóriában? Kollégiumba kellene.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2020. júl. 4. 10:27
A kérdező szavazást indított:
ASUS X705UB GC367T
ASUS X543UA GQ3147T
ASUS X509FJ BQ339T
ASUS X543MA DM878T
ASUS X543UAGQ1965T
Mást
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Volt már ASUS laptopom. Utána megfogadtam, hogy soha többé nem kell. Szabályosan szétesett az évek alatt. Dell laptopomnak semmi baja. Lenovo sem rossz, van a rokonságomban
2020. júl. 4. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg azok közül tudnál ajánlani? Az igazság az, hogy nem értek hozzá, órákat olvasgattam ezekről, de szinte semmi nem ragadt belém :/ Nekem mindig is asusom volt, 3-5 évig bírták, aztán lett valami bajuk, de addig tökéletesek voltak. Azért is gondoltam ilyenre, 5 évig használnám legfeljebb:/
2020. júl. 4. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Évezredekkel jobb, és erősebb:

[link]

2020. júl. 4. 11:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Ryzen 5 mennyire jó? Intel ötösöket néztem, pl ezt, de ez drágább, viszont lehet jobban megérné. (Néha egy kis lolozásra gondoltam, lehet ezt későn közlöm)

[link]

Talán? :/

2020. júl. 4. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobbnak jobb, "jóval", mint a főkérdésben említettek, és ugyan dedikált kártya is van benne, de az integrált Vega 8 a Ryzen 5 3500U-ban izmosabb, így játékra (is) jobb, csak annyi hogy ugye ott a 8GB RAM-ból kell adni neki, bár egy LoL kategóriás játékhoz szinte semmi VRAM nem kell.

Lásd:

[link]

Bár igazán az idei ütős 4000-es szériás mobil AMD procik (Zen 2 architektúra) most fognak jönni, amik nagyon durva teljesítmény, és mellette hatékonyságot ígér, olvass utána.

2020. júl. 4. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az X szériás Asus törékenyek, nem strapabíróak, nem ajánlott ezek közül választani.
2020. júl. 4. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

Az olcsó laptop kategória (250-300 ezer forintig) minden márkából kevésbé jó minőségű lesz. Nekem volt már például Acer, Lenovo is a 200 ezer körüli kategóriából és nem voltak túl strapabíróak, ráadásul úgy érkeztek, hogy a műanyag ház már eleve öntési hibás volt. Az új Lenovo laptop házának a széléről hajtogatással távolítottam el egy öntési "tarajt". Az Acer meg az első szétszereléskor tört az egyik csavarnál (pedig óvatosan szedtem le az alját) és 2 év alatt nagyon elkezdett kopni azokon a helyeken, ahol a kezemet tartottam a laptopon.

Én is ajánlom a 4000-es szériás AMD procikat, de ezek most még a felsőbb, drágább kategóriában elérhetők.

Ha kímélni akarod a laptopodat, akkor legalább amikor otthon használod, akkor érdemes töltőről üzemeltetni és külső billentyűzettel és egérrel használni.

2020. júl. 5. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Dell vagy Apple laptopot javaslom, azok elég jók.
2020. júl. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!