Ezek közül melyik laptopot választanátok, ha a szempontok között az is szerepel, hogy tudj rajtuk játszani viszonylag normálisan?
[link] (+4gb ram)
esetleg, ha tudtok jobbat ilyen árkategóriában, ne habozzatok! :)
("laptop nem játékra való, ha játszani akarsz vegyél pc-t" és barátaitól kíméljetek. nem vehetek pc-t is meg laptopot is egyszerre, a pc-t pedig nem tudom olyan könnyen felkapni és magammal vinni akárhová, így egy olyan gép kell, ami nagyjából minden célra megfelel. köszönöm a megértéseteket! :)
Itt valóban a Z510 a legerősebb darab.
És árfekvésben... Hát :) Szerintem nem fogsz jobbat találni ennél.
Én a G500-at használom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve :)
COD: Ghost, közepes beállításon 20-30 FPS között "ugrál" persze jó hűtéssel :)
AC4-et high-on toltam végig. Jó hűtővel :) Közepesen nem kell hozzá hűtés sem. 25 FPS.
Meg persze NFS Underground 2 :D 60 FPS (korláááátozva) :)
Full-on.
Szerintem nem ngyon kell több.
Egyébkénz: én is olvastam a 740M hibáiról. és azt tapasztalom, hogy többnyire a "felhasználói tudatlanság" az ok annak, hogy hibázik. Ezeket a laptopokat már úgy tervezték, hogy Win8 kompatibilisek, sőt igénylik a Win8-at. Ez konkrétan annyit jelent, hogy nincs jól működő driver. Ezt saját tapasztalatból is tudom :) Még alap játékok mellett is (lsd. Half-Life) crash-elt a driver win7 melett. Gondoltam egy nagyon és telepítettem win8-at. Nem szép ,de piszok gyors. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!