Ez a hardver kompatibilis a Windows 10 20H2 frissítéssel?
Nem szeretném elhamarkodni a dolgot, úgyhogy gondoltam, megkérdezem. A Windows Update már kiírta a frissítést, hogy készen áll telepíteni. A hardver:
Windows 10 2004
Nvidia GeForce GTX 750 Ti
Intel Core I3-4170 3,7 Ghz
16 Gb RAM
A 2004-essel működik rendesen. Ha kompatibilis, akkor kb 1 hét múlva felteszem rá. Mit gondoltok?
Ami az eddigi hírekből lejött,az az, hogy nem annyira hardverrel nem kompatibilis, hanem a drivereknél nem fogad el bármit.
Amihez van rendesen aláírt meghajtó, azt hagyja működni.
Ezzel együtt, ha nem sürgős a frissítés, én hagynám, hogy mások gyűjtsék be a gyakorlati tapasztalatokat. :)
Köszi!
Egyáltalán nem sürgős, csak tetszettek nekem az újdonságok. Akkor várok vele pár hetet, addigra talán az összes problémát orvosolják :)
"Amihez van rendesen aláírt meghajtó, azt hagyja működni."
Ezt hogy érted?
Én a nagy frissítésekkel mindig várni szoktam egy kicsit. Általában a kiadás utá pár nappal már jön is a hír, hogy valami már megint nem kóser. Aztán javítanak rajta, majd kijön, hogy már majdnem minden jó, na még egy javítás és rendben is van. No én ezt a procedúrát inkább átugrom és várok.
"Amihez van rendesen aláírt meghajtó, azt hagyja működni."
Ami rendelkezik érvényes digitális aláírással azt engedi telepíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!