Létezik olyan budapesti bolt, ahol lehetséges, hogy ma este megrendelek egy MacBook Pro-t on-line, és holnap át is tudom venni a boltban?
Figyelt kérdés
Fontos hogy on-line rendelem, és fontos hogy budapesti, és hogy holnapi átvétel készletről.2020. okt. 26. 20:49
1/5 anonim válasza:
Igen. Minden normális bolt közli a készletinformációt és mellé az egyes átvételi módoknak a szállítási idejét. Ha az van odaírva, hogy készleten, vagy azonnal, akkor lehetséges amit mondtál.
2/5 anonim válasza:
nehogymá' Baranyából én nézzem át neked a budapesti boltok készletét ember!!
üsd be a gugliba a boltokat és nézd végig melyik üzletben mi van készleten.
Ami van, azt holnap át is tudod venni!
én a 220volt-nál így vettem a gépem. este 8-kor rendeltem, másnap délelőtt átvettem a Westendben.
3/5 A kérdező kommentje:
A legtöbb boltnál, ha van is készleten on-line rendelésre nem adják, csak 4-5 napra rá. ExtremeDigi, Mediamarkt, stb. Azért kérdeztem, mert én ilyen boltot még nem találtam, és vagy két tucatot már megnéztem. Vagy lehet, higy egyes boltok mégis, csak nem írják ki, vagy nem azt írják ki biztonságból, ezért érdekelt volna a tapasztalat, ha van valakinek.
2020. okt. 26. 21:57
4/5 anonim válasza:
Mindenhol odaadják aznap, ha van a bolti készleten.
5/5 anonim válasza:
a 'kétszleten' és az, hogy mikor vehet át az nagyon más dolog.....
ha van valami készleten akkor menj oda és vedd meg
ha megrendeled akkor annak a megrenelésnek át kell menni a rendszeren. megrendelés beérkezik, valaki visszaigazolja, hogy oké, vettük, megnézik hol sezeretnéd átvenni, stb., nem írom végig a folyamatot.
ha kell a cucc, akkor reggel a nyakaba veszed a várost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!