MacBook Pro 13' 2019 videóvágásra? Programozásra? Többi lent.
Laptopvásárlás előtt állok, és ezt néztük ki:
Ezzel a laptoppal kapcsolatban vélemény? Szoftverfejlesztőként tanulok, és ilyesmit hogy Visual Studio, futtatja-e rendesen? Illetve hobbiból videókat vágok 2015 óta Premiere Proban. Alkalmas lenne ez a laptop a Premiere Prot gond nélkül futtatni, és dolgozni rajta?
A válaszokat előre is köszönöm!
(Aki nem látná a linket: [APPLE MacBook Pro 13" 2019 Retina Touch Bar Asztroszürke Core i5/8GB 128 GB SSD (muhn2mg/a)])
Én annyit mondanék, hogy mivel macbook pro-rol beszélünk, kiváló videót vágni...de akkor rendes apple szoftverrel használd, azaz final cut-tal, azzal verhetetlen. Viszont ha te még visual studiot is használnál, akkor szerintem jobban járnál (premier pro mellett) egy windows géppel.
Én nyugodt szívvel ezt ajánlanám: [link]
Oké nem olyan letiszult mint egy macbook, cserébe elég bika, plusz nem 128-as, hanem 512-es ssd van benne.
"Én nyugodt szívvel ezt ajánlanám:"
Az egy alja gamer gep, minek neki dedikalt videokartya? 2 ev sulizast nem fog kibirni. Visual studio van mac-re is, meg van jobb alternativaja is (Jetbrains cuccok), szoval nincs sok erved gyengebb minosegu laptopra valtasra.
Mac-en semmi akadalya a C++-nak.
Ha meg tudod fizetni a minoseget, akkor pl: [link]
Ebben gari ervenytelenites nelkul tudsz ramot vsgy ssd-t boviteni.
Elfelejthetnénk a 8giga ramos, hulladék i5 gépeket? Munkáról van szó...
Ide 16gb ram a belépés, és legalább 6/12os proci. Fél millió HUF, és 8gb ram, meg 4/8. Komolyan srácok? És van amelyik neki áll vergődni a 4800as ryzen miatt 😅😅😅
Kemények vagytok. Mi a tökömet fog csinálni 8gb rammal, gyenge procival, IGP-vel? Ne legyetek már ostobák, vagy maradjatok csendben...
Kérdező, mennyi a keret? Jó lenne meghúzni a maximumot, másképp én elköltök neked 1 milliót is, mert ehhez bizony egy workstation dukálna. Persze elég kevesebb is, csak legyen 32gb ram, minimum 6 mag, és lehetőleg nvidia GTX vga. Kellenek a CUDA magok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!