Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Macbook pro 16" vs ARM chip?

Macbook pro 16" vs ARM chip?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van, hogy az új arm processzoros macbook-ok tényleg olyan jók lesznek, mint ahogy azt beígérték? Pontosan az érdekelne, hogy az arm processzor tényleg jobb lesz mint a tavalyi 16"-os macbook pro? Ha ez számít, most láttam, hogy a tavalyi macbook pro-ba frissítették a gpu-t, most a 8gb-os 5600m van HBM2 memóriával. Az új macbook tényleg leveri a tavalyi 16"-os macbook pro-t?

#MacBook #ARM chip
2020. szept. 16. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
És azt mégis honnan kellene bárkinek is tudnia, hogy egy 2021-ben piacra kerülő cucc teljesítménye milyen egy 2019-ben legyártottéhoz képest?
2020. szept. 17. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
most jön ki októberbe a 12"-os modell.....csak gondoltam van valaki olyan értelmes aki te pont nem vagy, és ad normális választ esetleg külföldi youtuberektől mert nem tudok angolul...
2020. szept. 17. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:

És már október van? És hol van a kérdésedben a 12"-os modell? Mert akárhánysszor olvasom, valami 16"-oson rugózol.

És ha valaki olvas vagy hall, valamit valakitől aki külföldi, akkor a véleménye kb mennyit ér szerinted? Az a tuti, mert bár a külföldi is csak hallotta, mert a cucc még nem is létezik, de mivel angolul beszélt, biztosan úgy van ahogyan mondta?

Ne haragudj, de ez szánalmas.

2020. szept. 17. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
több mint valószínű hogy nem te vagy az emberek ha még abba a tudatba vagy hogy 21-ben jön ki szóval jóval kevesebbet is tudhatsz mint én
2020. szept. 17. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!