Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bátyám most telepíti a gépére...

Bátyám most telepíti a gépére a Windows 10-et. Szerintetek van valami értelme?

Figyelt kérdés

Laptopja van neki, de mióta itthonról dolgozik nem igazán használja.

Régebben még melóból szerzett valami kidobásra váró gépet, azt használja 2 monitorral. Eddig Windows XP volt neki rajta, most telepíti fel rá a Windows 10-et.

Netezésre, filmezésre meg távoli asztalra használja.

Adatai a gépnek:

Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz

4GB ddr2 memória (most tett bele +4-et, szóval így 8 gb van benne)

250 GB Samsung SSD (ezt is most vette használtan)

ASUS GT710-SL-1GD5 grafika

2020. okt. 25. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

A gép elbírja a Windows 10-et, de nem lesz vele túl komfortos hosszabb távon. A régebbi Windowsok viszont már nem támogatottat (a 8.x még úgy ahogy, de a 3rd partyk már azt is hanyagolják).

Ezen a gépen én már nem használnék Windowst.

2020. okt. 25. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Gépekhez ért, mert nem egy haverjának meg az én gépemet is ő szerelte össze, telepítette fel, állította be.

De azt mondja neki ez a gép bőven megfelel arra amire használja. Fölösleges lenne neki erősebb gép, jászani konzolon szokott, és szerinte ez a gép netezésre még egész tűrhető...

2020. okt. 25. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, az SSD nagyon sokat dob rajta. Netezni fog tudni ezzel a konfigurációval is.
2020. okt. 25. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélünk egymás mellett. A netezés és az OS választás két alapvetően különböző dolog.

2020. okt. 25. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi a kérdés? Mert egyébként a kutyát nem érdekli, hogy a bátyád mit és mire telepít.

Nem bunkózásból, de ennek a kérdésnek semmi értelme.

2020. okt. 25. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Az ő dolga.

Én mondjuk ha fizetnének érte, sem telepítenék a gépemre Win10-et, főleg nem egy matuzsálemre, nem kérdés, hogy Linux Mint menne rá. De ízlések és pofonok. Ami neki bejön, és amit használni tud, annak mindig van értelme.

2020. okt. 25. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az biztos hogy a win10 1000x jobb, biztonságosabb, többet tud mint az XP... én azt már nem tenném vissza.
2020. okt. 25. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Az egyetlen dolog,ami miatt én maradtam a régebbi rendszeren, mivel win 10-re szar driverek vannak csak... mármint... a drivert letölti, hogy tudjon működni, de a grafikus felületet nem. Tehát az én alaplapi hangkártyámhoz nincs kompatibilis UI win 10-re. Felbax. Nem tudom kezelni vele a dolgokat, mert nincs mivel 🤷‍♂️
2020. okt. 26. 17:33
 9/9 MolotovPunk ***** válasza:
61%
Ilyen gyenge gépre nem való Win10.Igaz én erős gépre sem tennék azt.Lehető legrosszabb rendszer.Talán a vista volt tőle rosszabb.
2020. okt. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!