Windows 10 telepitésnél le kell csatlakoztatni a 2db HDD-t?
SSD-re megy a rendszer.
Néha újra szoktam tornázni a HDD-ket.
Én csak a full laikusoknak szoktam ajánlani, hogy a telepítés idejére húzzák le azokat a háttértárolókat amin a cuccaik vannak.
Nehogy "véletlenül" arra telepítsék az op rendszert.
Egyébként maradhat.
A fiók létrehozásnál picit erőlteti az MS fiókot, de ha olvasni tudsz, akkor simán meg tudod csinálni a helyi fiókot...
Win7 nem kap frissítést elsejétől, nem bölcs választás...
Kellő türelemmel állj neki a telepítésnek és olvass el mindent mindig. Legyél körültekintő, a MS remekül végig vezet a telepítésen szerintem. Tényszerű mondjuk, hogy MS fiók picit erőltetve van, de pár extra klikk és plusz olvasás árán máris kikerülöd az MS fiókot.
Pro tip: ha nem vagy az a lecsatlakoztatós típus, akkor (különösen több partíció esetén) rendszerben újratelepítés előtt nevezd el a partíciókat. Így tudni fogod telepítésnél melyeket szabad piszkálni és melyeket nem, mert a név elárulja neked. Vagy, a feltételezett rendszermeghajtón kívül kösd le az összes tárolót. Akkor még véletlenül sem fogsz mellé lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!