Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan raknak át egy hddt egy...

Hogyan raknak át egy hddt egy másik gépre úgy hogy a rajta lévő operációs rendszer is megmaradjon?

Figyelt kérdés
Írjátok le

2020. okt. 21. 05:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
HA bedugsz egy HDD-t egy gépbe, attól nem tűnik el róla semmi.
2020. okt. 21. 06:57
 2/8 P.O.C. ***** válasza:
Átszerelni átszerelheted. De nem 100%, hogy el fog indulni a másik gépben, ha jelentősen eltér annak hardver konfigurációja. Sőt minél régebbi Windows verzió, annál kevésbé valószínű hogy indulni fog. Ha viszont mégis elindul, a Windowst akkor is újra kell majd aktiválni.
2020. okt. 21. 07:10
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Ha win 10-ed van, akkor lehet működni fog minden probléma nélkül. Én két hónapja cseréltem le a régi konfigomat egy teljesen másra (LGa775->LGA1151), csak a vga maradt meg a meghajtók (OS) semmi más. Meglepődtem, mert minden működött hiba nélkül, játékok, programok, semmit nem kellett újra telepítenem, ezzel rengeteg időt, nyűgöt meg spóroltam. Csak aktiválni kellett újra a windowst, mert hardverváltozás volt. Win 7 nem tudott ilyet.
2020. okt. 21. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha átraksz egy merevlemezt egyik gépből a másikba, a tartalma még megmarad.

Nem lehet, hogy te a partíció klónozásra gondolsz?

(Amikor egy gépre "átmásoljuk" egy másik gépen megtalálható meghajtó tartalmát)

2020. okt. 21. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nos, bár megmarad, de .. ahogy P.O.C is írta, lehet hogy nem indul el. A biztonság kedvéért érdemes egy image-t lementeni előtte, így, ha az újban valamiért nem indulna el, még a régi állapot visszaállítható a régi gépen.
2020. okt. 21. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy hogy hogy rakják át?

Konzervbontóval lukat vágnak a gép oldalába hogy azon át kivegyék az egyik gépből és betegyék a másik konzervbontóval kezelt gépbe.. ;P

Ámbár az ügyesebbek ehhez csavarhúzót használnak és roncsolásmentesen is le tudják szerelni a gépház oldalát.. ;)

2020. okt. 21. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy ha átrakok egy hdd-t egy másik gépbe akkor még boot-olható lesz-e
2020. okt. 28. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. Mind a FreeDos, mind az MS-DOS ugyanúgy fut majd a másik gépen is, minden változtatás nélkül. Szerintem a win98-at se zavarná. Vagy Linuxod van?
2020. okt. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!