Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Nem kell, hogy játszani lehessen rajta, csak menjenek normálisan a progik, nem akadva. nem is épphogy. hanem pont jól :D és lehessen rendesen böngészni az internetet.

100.000Ft körül!

Köszi az ajánlatokat.

Nem azt kérdeztem amúgy hogy ti milyet adtok el, de az is érdekel. Ezeket emailbe:

bluebay@burning.hu

2010. aug. 8. 05:32
 1/7 anonim ***** válasza:

100-ért nem fogsz olyan laptopot kapni amin nem akadnak a dolgok. Megvehetsz 100-ért egy notit, de szar lesz, és csak szívni fogsz vele. Nem egy ismerősömnek mondtam már, sokan nem hallgattak rám, mindenki megbánta. Tanulópénz.

Amit már pl tudok ajánlani az például a Dell Vostro 1015-ös.

2010. aug. 8. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
játékhoz laptop minimum 200k
2010. aug. 8. 10:38
 3/7 anonim válasza:

Első válaszolónak: én nagyon akciósan 70ért vettem új Lapost (Acer e510), és nem érzem, hogy akadnának rajta a programok - biztos én b.sztam el valamit :) Sőt játszani is tudok rajta a régebbi játékokkal (Il2 DVD pl perfect).

A kérdezőnek: Ha tényleg nem akarsz játszani (új játékokkal), akkor 100ért bőven jó gépeket tudsz venni.

2010. aug. 8. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

És milyen oprendszerrel és pontosan mire is használod ezt a csoda hetvenezres szörnyet?:D

Netezni elég egy xp-t és ff-et elbíró 40ezres netbook is...

2010. aug. 8. 12:52
 5/7 anonim válasza:

Ubuntu fut rajta nagyrészt (hangulattól függően néha Kubuntu, illetve más disztrókat is próbálgatok hébe-hóba).

Netezésre használom, zenehallgatásra, filmnézésre - boldogul a masina a 720p filmekkel - hardveres gyorsítás nélkül is, majd az új Intel driverrel hardveres gyorsítás is elérhető lesz (a legújabb kernelnek ez a driver már része).

Ezen kívül a tanulmányaimhoz szükséges a gép - 'programokat' írok rajta, illetve szöveget szerkesztek vele.

Fel van telepítve az XP is játékokhoz - ezek: Counter Strike, Operation Flashpoint, Il2 DVD, Cossacks, 1nsane. Mind akadás nélkül megy - nem minimál grafikán.

Továbbá OpenLieroX-ezni szoktam néha Linux alatt, de ez nem ugyanaz a kategória, mint a fent említettek :)

2010. aug. 8. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy egy majd 10 éves oprendszer egy agyonoptimalizálható linux disztrib, vagy egy tíz év körüli játék jól elfut rajta egy firefoxal szeritnem édeskevés. De mind1, ti tudjátok, akinek ez elég az vegye ezt :)
2010. aug. 8. 19:48
 7/7 anonim válasza:

Magyarázd már el nekem, ha nem használod játékra, mi az, ami olyan gépigényes, hogy az én masinámon ne futna el normálisan (acer e510)?

Filmet konvertálni, nagy felbontású fotókat, vagy videót szerkeszteni nem ez a gép való - de szerintem ha a kérdező ilyesmire akar vetemedni, akkor tisztában van azzal, hogy erre a célra nem egy laptop való.

Semmit nem optimalizáltam egyik disztriben se - lusta vagyok utánanézni a lehetőségeknek.

Windows7 is tökéletesen működne ezzel a teljesítménnyel (ismerősnek hasonló laptopon Vista fut gond nélkül).

2010. aug. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!