Miért kötekedik ennyire a Win10?
Van egy amd R5-s vgam meg egy HD 8500M dedikált.
Nos a baj az, hogy a 2019es, 2020 as verziókban nincs váltható grafikus rendszer így minden laggol, még a GTA San Andreas is...
A 18.8.2-es driverrel jó minden, de hiába tiltom le a vezérlőpúltban a hardvertelepitest a Win Updaten keresztül ismét lejön.
Nagyon idegesítő... Hogyan tudom megoldani ezt a gondot?
A windowsos Displayes beállítás semmit se ér.
Én a helyedben 8.1-et használnék egy ilyen gépen, hidd el, sokkal gyorsabb lesz.
Ha maradnál a 10-nél, akkor próbáld meg a Winaero Tweakerrel kikapcsolni a driverfrissítéseket, nekem úgy működött.
Ilyenkor amúgy hol vannak a "windows frissítésekkel SOHA nem volt gondom" és a "windows 10 frissítései tökéletesek, csak a sajtó fújja fel a hibákat" aktivisták, hogy leírják a tuti megoldás? :)
Őszintén kíváncsi vagyok én is, mert ebbe a problémába már én is belefutottam egy ismerősömnél...
#2 (A Winaero Tweaker-t majd kipróbálom virtuális gépen, köszi a tippet, erről még nem hallottam. Viszont jó lenne valami "gyári" megoldás -ha van-, nem egy 3rd party.)
Akkor megy rá a 8.1...
Kisebb keresgélek után állítólag az ottani Windows Updaten keresztül választható a driver telepítés.
Megpróbálom meg a Windows 10-esből legrégebbi hangdriveremmel felrakni. Ha nem jó akkor így jártam.
Windows 8.1 a lehető legrosszabb operációs rendszer amit valaha használtam...
Lassú a lemez folyton 100-on pörög...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!