Matt felületről olajas szennyeződést leszedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van Egy Logitech G Pro X fejhalgatóm. Bekentem a forgó részeinél kenőolajjal, csak sajnos magára a headsetre is került pár folt. Tudnátok ajánlani valamit ami leszedi róla. Ciffel meg konyhai zsíroldóval már próbáltam, nem sikerült.2020. aug. 31. 13:33
1/3 anonim válasza:
A CIF az súroló, a hideg zsírolddó meg egy elég durván lúgos cucc, szóval nem igazán ilyesmire valók.
Próbálkozz esetleg az isopropyl alkohollal. Az foltmentesen szárad és a legtöbb elektromos kütyü tisztítására is alkalmas.
2/3 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de mondjuk ecet? Vagy kóla? Vagy alkohol, pl bor? De amúgy szal finoman tisztítsd velük, kedvesen, lágyan. :)
3/3 anonim válasza:
*borhoz még pl esetleg arcszesz, az is ilyesmi.
De szóval én nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!