Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopomhoz van egy USB...

Laptopomhoz van egy USB hűtőpad (ventilátor), amely kikapcsolt állapotban is pörög, hogyan tudom beállítani, hogy ha kikapcsolom a gépet az USBs ventilátor is leálljon?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam a Windows energia beállításoknál, a BIOS-ban is, kikapcsoltam, hogy semmilyen eszköz ne ébressze fle a gépet, de egyszerűen nem működik. Móta újratelepítettem a gépet, a régebben működő beállítások sem kapcsolják ki az USB-ket. Hogyan lehet teljesen kikapcsolni a gép USB energiaellátását? Rohadt idegesítő, hogy állandóan ki kell húzkodni a hűtpadot, mert kikapcsolt állapotban is folyamatosan pörgeti a ventilátort.

ma 06:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Dugd másik USB foglalatba. Az én laptopom is olyan, hogy az egyik USB 3.0-ásba kikapcsolt állapotban is van feszültség.
ma 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!