Mik manapság az ajánlott 120 vagy 140 mm-es ventilátorok, amik pénztárcakímélőek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nyilván nem gagyit szeretnék, de nincs is pénzem arra, hogy Noctuát meg ilyeneket vegyek. Nem kell az RGB.
Az ARCTIC-okat eléggé dícsérik ahogy látom, de nem is a drága kategória. Kevés pénzért tényleg ennyire jók (?) , vagy csak szeretik, mert olcsók.
Néztem ID-COOLING-okat is, de találtam egy régebbi beszámolót, aztán kicsit eltántorított, de nyilván egy ilyen eset nem egyenlő azzal, hogy az összes rossz.
Maximum 5000 Ft amit rászánnék egy ventire, de ha olcsóbb sem baj. Tudom nincs kolbászból a kerítés, hogy hűtsön jól, legyen halk és ne legyen drága, de annyi ventillátor van már, hogy el lehet veszni köztük.
Köszönöm!
dec. 6. 21:58
2/6 anonim válasza:
Arctic ventiket használok régóta, én személy szerint jó szívvel tudom ajánlani őket.
3/6 anonim válasza:
Meg lehet őket 5-ös csomagban is venni, úgy még jobban jössz ki.
4/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, megy be a kosárba.
dec. 7. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!