Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mik manapság az ajánlott 120...

Mik manapság az ajánlott 120 vagy 140 mm-es ventilátorok, amik pénztárcakímélőek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyilván nem gagyit szeretnék, de nincs is pénzem arra, hogy Noctuát meg ilyeneket vegyek. Nem kell az RGB.

Az ARCTIC-okat eléggé dícsérik ahogy látom, de nem is a drága kategória. Kevés pénzért tényleg ennyire jók (?) , vagy csak szeretik, mert olcsók.

Néztem ID-COOLING-okat is, de találtam egy régebbi beszámolót, aztán kicsit eltántorított, de nyilván egy ilyen eset nem egyenlő azzal, hogy az összes rossz.

[link]

Maximum 5000 Ft amit rászánnék egy ventire, de ha olcsóbb sem baj. Tudom nincs kolbászból a kerítés, hogy hűtsön jól, legyen halk és ne legyen drága, de annyi ventillátor van már, hogy el lehet veszni köztük.

Köszönöm!

dec. 6. 21:58
 1/6 A kérdező kommentje:

Például ez?

[link]

Akár ez.

[link]

dec. 6. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Arctic ventiket használok régóta, én személy szerint jó szívvel tudom ajánlani őket.
dec. 6. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet őket 5-ös csomagban is venni, úgy még jobban jössz ki.
dec. 6. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Arctic olcsó és jó.

És igen ha 5 egyforma kell akkor kb 4 áráért van az 5-ös "value pack"

[link]

[link]

De nyilván darabra is ár/értékben nagyon jó.

dec. 6. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Arctic a legjobb ár/érték arányban.
dec. 7. 00:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, megy be a kosárba.
dec. 7. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!