Hogyan lehetne megoldani, hogy ismét használható legyen a pendrive?
"letörlődött a fájlrendszer"
Mit csináltál vele???
Ugyanúgy csináld vissza.
Ha semmit se csináltál vele, magától lett ilyen, akkor kuka..
USB Flash-ként használtam, és eddig minden formázás után jó volt. Tegnap ugyanezt csináltam, de valami hiba történt, de azóta csak annyi gond van vele, hogy nem ismeri fel a gép. Elvileg az AOMEI-ben megoldottam azt, hogy FAT32-es fájlrendszer legyen rajta és tök üres a pendrive. Megpróbálom újraindítani, hátha jobb lesz a helyzet.
Vidd szervízbe..
Szerintem kb 20eFt-ból kicserélnek rajta mindent hibátlanra és újra használhatod.. ;-P
Ezt még megpróbálhatod: Windows keresõbe írd be: diskpart,találatra jobb klikk futtatás rendszergazdaként tovább a következő link szerint
Már kipróbáltam, de érvénytelen könyvtárnevet ír, amikor a clear parancsot beírom... Ha sikerülne megoldani ezt a könyvtáras mizériát, akkor tök jó lenne.
Probléma megoldva: ismét használható a pendrive, köszönhetően annak, hogy USB Flash-ként használom.
Egyszerűen annyit csináltam, hogy a korábban említett AOMEI-ben mindent megcsináltam, hogy használható legyen a pendrive, de nem ismerte fel a Windows és "nem adott neki könyvtárt". De most Rufus-ban sikerült megoldani, hogy ismét használható legyen a pendrive.
Egyedül a 7-es válaszolónak köszönöm meg a segítséget, egyedül ő volt az, aki valamilyen megoldási módot mutatott. Akik azt írták, hogy dobjam el a pendrive-ot, azok nem értenek az informatikához... A szervizesnek meg annyit, hogy annyi pénzből 5 ugyanolyan pendrive-ot tudnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!