A 3xxx szériás NVIDIA kártyák fogyasztása valóban is magas lesz ?
"A HardwareLuxx állítása szerint ez a 12 tűs csatlakozó 6 darab +12V-os tűvel, 4 földeléssel és 2 érzékelővel rendelkezik. Utóbbiak a megfelelő energia leadását szabályozzák attól függően, hogy épp milyen konfigurációnál használjuk. Az új csatlakozó dobozán a Seasonic 850W-os tápegységet ajánl a kábel mellé, valószínűleg az új high-end grafikus kártya fogyasztását is figyelembe véve"
Picivel több mint fél éve vettem meg a mostani EVGA 650 gold tápom. Nem szándékozom cserélni.
Szerintetek lesz erre megoldás vagy elkerülhetetlen a táp csere?
Mert akkor maradok a 2080Ti-nál
Tuti lesz megoldás rá
650-700as tápok vannak elterjedve max. 650 meg tudja azt biztosítani.
Egy 2080Ti még úgy 1-2 évig szinte mindenre elég lesz szerintem, utána viszont durva teljesítmény igény növekedés várható a játékoknál. Személy szerint én jó húzásnak tartom az Nvidiától, hogy mernek nagyot ugrani a teljesítményben.
Egyes pletykák szerint kb. 50%-al lesz erősebb a 2xxx szériánál, ami azért brutális szintlépést jelent. És ekkora teljesítmény ugrást nem lehet minimális energiafogyasztás mellett megvalósítani, így valszeg szükség lesz erre az új csatlakozó szabvánnyal rendelkező tápegységekre. Nem öröm, de valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!